Samsung Galaxy S4 Mini Açılmama Sorunu

kazuhir4

Kilopat
Katılım
29 Mart 2014
Mesajlar
586
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Snapchat'ten bir arkadaşımın attığı snaplere bakarken dondu ve ekran kapandı. Bende bunun üzerine genel bir davranış olan bataryayı çıkarıp geri taktım ama telefon açılmadı. Şarj cihazına bağladım ve gene cevap vermedi. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Çözüme nasıl kavuştunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses açma, home tuşu ve güç tuşuna basılı tutarak telefonu açabiliyor musunuz? Download moda giriyor mu?
 
Merhaba @kazuhir4
Öncelikle arkadaşın da dediği gibi Ses açma+ Home tuşu + Güç tuşu kombinasyonuyla telefonu bir açmayı dene. Herhangi bir root vb. işlem yapmışmıydın? Ben de yaşamıştım vbir süre şarjda bıraktığımda geçmişti.
Eğer ki geçmez ise haber verirsen başka yollara başvururuz. Batarya takılı bir şekilde şarjda bırakmayı dene telefonu. @kazuhir4
Bende de S4 mini var bu arada.
 
Her hangi root işlemi uygulamadım gerek görmediğim için ama telefon günde 8 saat şarjda takılı kalıyor takıntım var biraz. Sürekli elimde ve fazla kullanıyorum. Yarın genel servise götüreceğim bataryadan mı sorun yoksa başka bir parçadan mı ortaya çıkar 2 güne. Hard reset olmuyor şarja takıyorum cihaz beni sallamıyor kendimi boşlukta hissediyorum şuan çok kötü bir his cidden.
 
Valla bende her akşam yatmadan takiyorum sarja, bir sikintim yok. O kombinasyonlari denediniz degil mi? Benim aklima gelenler onlar di vallahi onlari yapinca da gelmiyorsa acikcasi son secenek olarak servise goturun derim. Tabi daha bilgili abilerim var ama bence goturun servise
 
Servise verdim ve anakarti değişti garanti dahilinde olduğu için ücret almadılar hepinize tesekkur ederim cevaplarınız için.
 
Geçmiş olsun arkadaşım :) Sorun neymiş onu belirttiler mi acaba ? @kazuhir4
Bende sordum ama not düşülmemiş. Zaten pek umrumda da değil telefonu satmayı düşünüyorum bu sabah tekrar bozuldu sandım oturdum ağladım 2 saat sonra kendi kendine açıldı bende babama söyledim satmayı düşündüğümü söyledim fazla ek bi para vermeyecekleri için Asus Zenfone 5 alacağım.
 
Bende S4 Mini kullanıyorum. Telefonun şarjda olmasi bir sıkıntı yaratmaz ancak aynı anda wifi, gps gibi donanımlar açıkken telefonda oyun oynar yada internette gezinirseniz telefon çok ısınır. Bu da ısıdan kaynaklı donanım arızasına sebep olabilir. Mümkün olduğunca telefonu şarjdayken kullanmamaya dikkat edin yoksa bir arıza daha söz konusu olabilir.
 
Sorun bende de var. Hiç açılmıyordu bilgisayara bağladım kabloyla açıldı. Bu sefer de Samsung yazısında takılıp duruyodu, sürekli reset atıyodu. Odin le stock rom attım yine olmadı. Samsung yazısına gelip gelip duruyor yardım lütfen.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı