Manevi duygularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra? Hangi parti düzeltecek? Kim düzeltecek?
 
Sonra? Hangi parti düzeltecek? Kim düzeltecek?
Kimin düzelteceğini değil kimin düzeltemeyeceğini söyleyebilirim. Bu nasıl bir mantık ya. Sizce ülke şuan yönetiliyor mu? Adamlar 20 yıldır iktidarda bakanların hepsi AKP'li milletvekillerinin yarısından fazlası iktidar yanlısı yani tarafsız değil, çoğu kamu çalışanı torpilli, mahkemeler iktidara bağımlı. Bir bırakın başka başkanlar görelim. Siz oy kullanmayın.
 
Haklısınız hocam da ben sadece durumumuza üzülüyorum. Geçmişte Hunlar Avrupa'ya diz çöktürdü, biz ise şimdi Avrupa'ya boyun eğiyoruz.
Hocam Hunları falan bırakın artık, bitti o devirler. Tarihi bilmek güzel ama önümüze bakmak daha doğru olur. Boyun eğdirmek falan da geçin o işleri, üstünlük kurmak falan deyin. Başka konularda geçemeyiz Avrupa'yı zaten, bu iktidarla alakalı değil. Aynı seviyeye gelebilirsek ne ala.
 
Kimin düzelteceğini değil kimin düzeltemeyeceğini söyleyebilirim. Bu nasıl bir mantık ya. Sizce ülke şu an yönetiliyor mu? Adamlar 20 yıldır iktidarda bakanların hepsi Akp'li milletvekillerinin yarısından fazlası iktidar yanlısı yani tarafsız değil, çoğu kamu çalışanı torpilli, mahkemeler iktidara bağımlı. Bir bırakın başka başkanlar görelim. Siz oy kullanmayın.

Anlıyorum. Deneme tahtası yapacaksın yani ülkeyi. Güzel bakış açısı. İyi forumlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı