Yeni nesil oyunların zevk vermemesi

Eski bilgisayarımda Max Payne gibi oyunlar oynarken aldığım zevki bilgisayar değiştirince sadece 3-4 oyundan alabildim. Galiba sorun yeni oyunlarda.
Sorun hem yeni oyunlarda hemde artık oyun yapmak daha kolay olduğu için eskilere göre artık kaliteli ve kendine has oyunlar çıkmıyor

Sorun hem yeni oyunlarda hem de artık oyun yapmak daha kolay olduğu için eskilere göre artık kaliteli ve kendine has oyunlar çıkmıyor

Haklısınız. Eskiden firmaların bütçe ve imkanları kısıtlıydı, bu yüzden de çoğu firma ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır ve sürekli yeni şeyler denerlerdi. Artık böyle bir durum yok, yeni şeyler deneyen firmaların neredeyse tamamı indie oyun firmaları şu an. Ubisoft gibi büyük firmalar tutmuş bir formülü aynen alıp önümüze yeni oyun diye koyuyorlar.

4 yıldır i5 560 işlemcili HD Graphics 1 (64MB) laptop kullanıyordum o yüzden hep 2010 ve öncesi oyunlar oynardım 2011-2013 oyunları için oyun dosyalarına girip kod yazıp normalde düşürmeyeceğiniz grafikleri düşürürdüm. Ve işte bu zamanlarda oynadığım oyunlar bana kötü görselliğe sahip olsa da çok hoşuma giderdi (GTA SA, Witcher, Mass Effect, XIII, Max Payne 2, Modern Warfare 1) 6 ay önce yeni sistem aldım fakat nedense o zamanlardaki gibi zevk alamıyorum nedense oyunlar bana çok sıkıcı ve yarım yamalak geliyor sizin fikriniz nedir?

Aynısı bende de var şu an yeni nesil oyunlardan tek doğru düzgün zevk alabildiğim oyun RDR2 onun dışında durmadan emulator kurup eski oyunları oynuyorum yeni PC alındıktan sonra yapılması gereken bir fantezi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı