Eşcinsellik ve neden doğal bir şey olduğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben arkadaşın şempanze atamız cümlesine ithafen söyledim. Tabiki mutasyonlar var-evrim var. En basit örneği pandemi dönemindeyiz ve virüs bile mutasyonlara uğruyor.

Ama cidden hala şempanzelerden evrildik cümlesi nasıl savunuluyor? Bu bir teoridir işte.
Bunda garip bir sey yok. Teori olmasi sallama oldugu anlamina gelmiyor ki.
Cam agaci nasil oksijenli solunum yapiyorsa ben de oyle yapiyorum. Fare nasil ATP uretiyorsa ben de oyle uretiyorum. Balik nasil ure - urik asit donusumu yapiyorsa ben de oyle yapiyorum.
Babun kisa donem hafiza olusturmak icin kortekstini nasil calistiriyorsa ben de oyle yapiyorum. Evrim sempanze ile akraba oldugunu degil, solucanla, makiyle, cimenle akraba oldugu soyluyor. Maymun diye asagilamaya calisilan teorinin ozunde ne kadar mantikli oldugu kimse anlamiyor.

Ayrica gunumuzdeki hic bir maymun turunden de insan evrimlesmedi. Ortak ata kavrami baska ama o mevzulara girmeyecegim.
 
Geçmişe dönük olarak hem bilim hem de din tüccarları atıp tutuyorlar ve fanboyları savunmaya devam ediyor. Nasıl olsa kimse çıkıp da cevabını veremeyecek.
 
Hocam ozaman tek hücreli canlılar nereden evrildi? Atomlardan mı?

Peki atomlar nereden evrildi? Atom altı parçacıklar mı ? Peki ya onlar?

Karanlık enerji mi? Bilim bilmiyor. O alıntı yazdığınız bilgilerin hepsi insan yazımı sizin benim gibi insanlar. Kendi düşüncelerini katarak anlatırlar. Biz düşünelim biz yazalım.
Bilim zaten bilmediğimiz şeylere cevap bulalım diye var. Bundan yaklaşık 200 yıl önce atomu daha küçük parçalara ayrılamayan içi dolu sert küre sanıyorduk. Daha sonra atom altı parçacıkların var olduğu çeşitli deneyler sonucu anlaşıldı. Yani demem o ki bir şeyi şuan bilmiyor oluşumuz asla bilemeyeceğimiz anlamına gelmiyor.
 
Geçmişe dönük olarak hem bilim hem de din tüccarları atıp tutuyorlar ve fanboyları savunmaya devam ediyor. Nasıl olsa kimse çıkıp da cevabını veremeyecek.
Bilim tüccarı nasıl oluyormuş, ilk defa duydum. 😀
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı