Monster Tulpar T7 v22.1 performans düşüklüğü

ahhtera

Megapat
Katılım
29 Eylül 2015
Mesajlar
154
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar T7 v22.1 aldım ama internette bu modelin FPS sıkıntısı olduğunu yazdılar. RTX 3060 Max-P ve i7 10870H var.
 
Bence bir gelmesini bekle, tahmin ettiğin gibi olmaz belki. Baktın FPS sorunu var, iade edip MSI alabilirsin. Bildiğim kadarıyla MSI laptoplarda FPS sıkıntısı olmuyor. Bütçen nedir?
 
YouTube da videolarda FPS düşük geldi bana. Ve birkaç yerde gördüm. Ve ekran kartı 3060 Max p olduğu için kalite düşük oluyormuş galiba.
Max P diye bir şey yok aslında Max-q sanılmasın diye öyle yazılıyor yani Max P en güçlü versiyon zaten, performans düşüklüğünün ekran kartıyla alakası olduğu düşünülüyor büyük ihtimal güncellemeyle düzelicek.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı