Steam'den Forza Horizon 4 alınır mı?

Forumda ben gibi bazı arkadaşlar 150 değil de 130'a veriyor bakabilirsiniz isterseniz tabii.

Ben @reddline adlı arkadaş sayesinde 72 TL'ye aldım. Öneririm iniyor şu an. Game Pass ile oynuyordum çok güzel hesabım vardı ama yapacak bir şey yok baştan kasacağım.

Bir sorum var Ultimate ile standart arasındaki fark başlangıçta araba almak mı sadece?

Standart ile araba kilitlerini açarak Ultimate'e kasabiliyor muyuz? Bir de bildiğim kadarıyla Ultimate'de Lego Speed Champions ve Fortune Island DLC'si var. Araba DLC'lerini oynayarak kasabilir miyiz?
 
Oyunda sorun felen yok Steam versiyonunda Ultimate paketi aldım. Çok rahat oynuyorum oyunu bence açmayan bilgisayarlar veya başka bir şey olanlar kendi bilgisayarlarında kaynaklanıyor. Oyuna laf etmeyin. :D
 
steam versiyonunda ne gibi sorunlar var? Ben mesela ara geçişlerde animasyonlarda fps drop vs yiyorum böyle şeyler mi? Oyundan atma da yaşıyorum pcden kaynaklı olduğunu düşünüyorum oyundan atma sıkıntısı yaşayan var mı?
 
Steam versiyonunda ne gibi sorunlar var? Ben mesela ara geçişlerde animasyonlarda FPS düşmesi vs yiyorum böyle şeyler mi? Oyundan atma da yaşıyorum PC'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum oyundan atma sıkıntısı yaşayan var mı?

FPS düşmesi var diye biliyorum hocam, introda araç sesleri falan yokmuş. Benim bilgim bu kadar.

Microsoft Store'dan alınca Xbox da oynayabiliyor muyuz?

İyi ki bir soru sorduk arkadaş herkes bana cevap vermiş.

Olur diye biliyorum hocam, yine de bir bilene sormanızda fayda var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı