Crack oyun virüs oranı

Daha önce bilgisayarınıza hiç virüs bulaştı mı bulaştıysa neden ? ( birden fazla seçim yapılabilir )


  • Oy verenlerin toplamı
    179
Katılım
11 Ocak 2021
Mesajlar
2.537
Makaleler
1
Çözümler
5
Yer
Gelen tepkiler üzerine cumhuriyeti
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
genç yazılımcı
Arkadaşlar forumda herkes crack oyundan virüs bulaşır falan diyor fakat ben 15 senelik PC 10 senelik konsol kullanıcısıyım hayatım korsan oyunlar ile geçti belki 500 belki 1000 oyun oynadım ama kaç kez direkt oyundan virüs bulaştı dersen 2 - 3 tür en fazla, genelde hata çözmeye çalışırken ya da başka sebeplerden oluyor. Umarım bir gün hayalim olan Amerika'ya gittiğimde çoğu oyunu satın alacağım fakat, şu an için orijinal oyunlar ülkemizde imkansız gibi bir şey ben sadece orijinal oyun oynuyorum diyenler lütfen boş muhabbet yapmasın ülke ekonomisi de oyun fiyatları da ortada, son iki ayda 1700 liralık oyun oynamışım.
 
Bildiğim yerlerden daha hiç virüs yemedim ancak bilmediğim yerden anında yedim. Benim salaklığım.
 
En son crack oyun indirdiğimde reklam virüsü yemiştim. Üst seviye zekaya sahip olduğum için yapmam gereken tek şey olan Malwarebytes ve AdwCleaner'ı yüklemek yerine bunu öğrenene kadar bütün günümü harcamıştım.
 
Bir keresinde virüs yedim o da Explorer.exe virüsüydü onda da tekrar Windows kurararak çözdüm hiçbir Security programı kullanmıyordum artık kullanıyorum.
 
Ne olduğu belirsiz Rus sitelerinden indirmiş olan birisiyim, ona rağmen virüs falan yemedim. Defender'ın false positive'ini direkt olarak crack virüstür diye lanse eden arkadaşları anlamıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı