İstanbul Sözleşmesi Feshedildi ve Merkez Bankası Başkanı Görevden Alındı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan kararda şu ifadeler yer aldı:

"Türkiye Cumhuriyeti adına 11/5/2011 tarihinde imzalanan ve 10/2/2012 tarihli ve 2012/2816 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile onaylanan Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi'nin Türkiye Cumhuriyeti bakımından feshedilmesine, 9 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 3'üncü maddesi gereğince karar verilmiştir."

1.jpg
2.jpg


Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevden alındı. Yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu getirildi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4,5 ay önce atadığı Naci Ağbal’ı Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı görevinden alırken, yerine eski milletvekili Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu'nu atadı. Böylece, cumhuriyet tarihinde ilk kez, Merkez Bankası'na 20 ay içinde dördüncü başkan atanmış oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Merkez Başkanı Atama Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Naci Ağbal, Erdoğan'ın görevden aldığı üçüncü Merkez Bankası Başkanı oldu. Naci Ağbal'dan önce Merkez Bankası Başkanı olan Murat Uysal ve Murat Çetinkaya da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınmıştı.


Bir gecede...

Kaynak:
 
"Kanun Hukmunde Kararname" diye zart diye bir gecede yapilabiliyor bunlar.
2017 anayasa referandumunda "Evet" oyu kullanan insanlarin eseri tamamen. Gidip tesekkur edebilirsiniz.
AKP secmeni tanidiklariniza da zaman zaman tesekkur edin.
 
Sebepleri neymiş acaba? Kesin çok mantıklı bir sebeptir (!)

Milletin işi gücü yok size şiddet yapmak için kuduruyor. Aynen öyle, kesin öyledir.

Allah aşkına bana söyler misin mini etekle ve bikiniyle gezmenin, sokakta çıplak dolaşmaktan farkı ne?
Bunu bana söyler misin? İslam'da boşuna denilmiyor kadınlar saçınızı ve bacaklarınızı kapatın diye. Erkeğin baktığı kısımlar bunlar, erkekler oraya bakmayınca da cinsel duygu gelmiyor, hissedilmiyor.

Ah güzel Allah'ım ne güzel şeyler buyurmuş da takan mı var? Sonra bas bas bağırın kadına şiddet tecavüz.
Kadınlar çok daha üstün oluyordu keşke düzgün bir sözleşme hazırlasalar ve eşit olsak hatta kadınlar bir tık üstün bile olabilir ama bu sözleşme fazla abartıydı.

Kadınla erkek asla eşit olamaz ve asla olmayacak, erkek her zaman güçlüdür! Bunun en resmi kaynağıda erkeğin 7 ay kas çalışıp gergedan gibi olmasıyken kadının pek değişmemesidir.
"Kanun hukmunde kararname" diye zart diye bir gecede yapilabiliyor bunlar.
2017 anayasa referandumunda "evet" oyu kullanan insanlarin eseri tamamen. Gidip teşekkür edebilirsiniz.
Akp secmeni tanidiklariniza da zaman zaman teşekkür edin.

1900 bilmem kaçlarda millet hatta devlet kapalı kadınlara şiddet uygularken, zorbalık yaparken üniversitelere girişi engellerken hiç sorun yoktu. Orasını burasını açıp çıplak seviyesine gelip, ben çıplak değilim deyip, sokakta mini etekle gezen kadınlara şiddet/tecavüz uygulanınca neymiş efendim? "Tayyip'in eseri"
Bak bakayım eskiden insanlar şu anki insanlar gibi gezinebiliyor muymuş? Bunlar şu an yarı çıplak şekilde gezebiliyorlarsa Tayyip sayesinde be.

Ülkede taş kımıldasa Tayyip'in suçu oluyor arkadaş, bu ne biçim zihniyet böyle? Gerçekten yeter! Sizin gibi 7/24 yiyip bu millet aç diyenler değil de gerçekten aç olanlar, gerçekten zulüm görenler konuşsun!
 
Görevden alınan kişinin berat ile arası güzel değilmiş, bu sebeple geldiği gibi berat alınmış görevden. Şu an gelen merkez bankası başkanı ile Berat'ın arası çok iyiymiş. Yeni berat geliyor kısaca.

Dolar düşer kafasındaydım ama o dolar artık 10 TL olur diyenlere haklı demeye başladım.
 
Anlaşmanın feshedilip edilmemesi pek bir şey fark etmiyordu zaten. Dayak atan, öldüren koca serbest, canını savunan kadın hapis. Birilerinin beyni tersine çalışıyor sanırım.

Sokakta çıplak gezenler için (Sadece kadın değil, erkek içinde) bir yasa çıkarırsın, bir standart belirtirsin. O ölçülerden daha aşağı inenlere "Şehvet uyandırıcı, cinsel tahrik yasasına mukavemet vs vs." bir yasa ile ceza kesersin olur biter.
 
@windows 95 lol tamam kardeşim al şuradan peynir ekmek geç kenara. Bu ülkede isteyen istediğini giyer ya da giymez bu seni alakadar etmez. Sizin gibi zihniyet dolar 100 TL olsa peynir ekmek yiyip çok yaşa reis diyen insanlarsınız.

Ülkeyi kutuplaştırdığınız yetmedi zaten. Hepiniz arabistana...
 
@windows 95 lol tamam kardeşim al şuradan peynir ekmek geç kenara. Bu ülkede isteyen istediğini giyer ya da giymez bu seni alakadar etmez. Sizin gibi zihniyet dolar 100 TL olsa peynir ekmek yiyip çok yaşa reis diyen insanlarsınız.

Ülkeyi kutuplaştırdığınız yetmedi zaten. Hepiniz arabistana...
Ne diyosun sen ya? :D Trollük her yerde var demek ki.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı