Ekran kartı stokları düzelir mi?

Stokların düzelmesine ve ya fiyatların düşmesine tarih belirten arkadaşlar; neden sonuç ilişkisi ve kaynak göstererek yazarlarsa eğer sevinirim. Yanlış anlaşılmasın, şuan burada yazılan her şey tamamıyla ön görüden öteye geçemiyor çünkü. Bizde bilgilenmiş oluruz, forumda maşallah günde en az 2 kere açılan bir başlık oldu bu artık.
 
Ethereum fiyatı 1000 lira altına inerse kar yapmak daha zor olacak.

Screenshot_1.png
 
GDDR üretimi zorlaştığı söyleniyor. Böyle teori yok. Fabrikalar sıkı üretimde ve üretiliyor ama o madenciler aldığı için stok yok. Bir sıkı çalışma var, üretiliyor, stok kalmıyor.

Silikon krizi diye bir gerçek var ve yalan değil. Amerikan otomotiv sektörü bile bundan tamamen etkilenmiş durumda. Tayvan'daki güncel üretim kapasitesi standart ihtiyaçları bile karşılamaktan uzak şu anda. Tayvan'da bunun için adımlar atılmaya başlandı AMD bile ek üretim için Samsung'a gitti, Intel de gelecek için Tayvan'ı takip ediyor ve DDR5 ile beraber oraya kaydırma yapacaktır.

 
Arkadaşlar. Dert ettiğimiz ekran kartı stoğu bitecek mi onu anlatacağım.
1) mining.

Değerlendi aldı başını uçtu fiyatı. Ve RX 5700 XT 8 GB modeli 3500 liradan 9000 liraya fırladı. Arkadaşlar Sapphire gibi firmalar mining kartları çıkacakmış, stoklar gelecekmiş alacağız; böyle bir şey yok arkadaşlar. Ethereum fiyatı 1000 lira altına inerse kar yapmak daha zor olacak. Mining kartları gelecek o ile yapabilirsiniz diyor. Böyle bir şey hayal arkadaşlar. Gene üretsinler bunlar gene oyuncu kartlarını alırlar.

Eki Görüntüle 942136

2) GDDR üretimi.

GDDR üretimi zorlaştığı söyleniyor. Böyle teori yok. Fabrikalar sıkı üretimde ve üretiliyor ama o madenciler aldığı için stok yok. Bir sıkı çalışma var, üretiliyor, stok kalmıyor.

3) 2018 yılı.

2018 yılında Ethereum uçmuş. Son aylarda düşmüş ve dibin dibi 83 doları bulmuş. Biz de o zaman ekran kartı bulabildik.

Son olarak Ethereum düşmesi için dua etmeniz lazım. Bu da hayatın gerçekleri...

:(

Umarım bu durum düzeltilir. Ethereum dibine vurur. Bizde bulabiliriz.

2-3 ay düzelirmiş tahmin olarak.
 
En iyi ihtimal Eylül. Steam grafkleri incelenirse giriş yapan kullanıcı sayısı 2 mislinin üzerine çıkmış durumda. Arz yerlerde miningciler ve eve kapanan insanların sistemlerinin yetersizliği daha gözlerine batar hale gelmesiyle talepte almiş başını gitmiş durumda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı