Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan deizm ve ateizm uyarısı

Diyarbakır İl Müftülüğünce Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, İrşat çalışmalarının artırılması gerektiğine işaret eden Başkan Erbaş, "Gençlerimizi batıl anlayışlara kaptırmayalım. Çocuklarımızı İslam'ın dışındaki ideolojilere, inançsızlığı pompalayan, ateizmi, deizmi, zerdüştlüğü pompalayan birtakım örgütlere, yapılara kaptırmayalım. Kaptırırsak bu bizim için çok büyük bir vebal olur." şeklinde konuştu.

Açıkçası bana kalırsa en büyük deizm propagandası yapan grup kendileri. Son zamanlarda çok fazla dinden uzaklaşan insan var bu vb. kurumlar yüzünden.

 
En çok sözler köşkü'ne laf atılmış.Evet evrim videosu biraz saçma olabilir, ama bütün videolarını kötülemek saçma.
Örneğin technopat bir video attı ve kaynak veya söyledikleri yanlış olabilir.
 
Kafile diye bir kanal vardı o da bayağı iyiydi.
Katılmıyorum. Çok fazla hedefi kaydırma safsatası vb. şeyler yapıyor. Bilim ile ilgili konularda özellikle bir şeyde çıkmaza düştüğünde konu ile alakasız başka bir şeye sığınıyor.
En çok sözler köşkü'ne laf atılmış.Evet evrim videosu biraz saçma olabilir, ama bütün videolarını kötülemek saçma.
Örneğin technopat bir video attı ve kaynak veya söyledikleri yanlış olabilir.
Videolarının geneli kötü. Yaptığı röportajlar, verdiği örnekler falan oldukça mantıksız.
 
Gençlerimizi batıl anlayışlara kaptırmayalım. Çocuklarımızı İslam'ın dışındaki ideolojilere, inançsızlığı pompalayan, ateizmi, deizmi, zerdüştlüğü pompalayan birtakım örgütlere, yapılara kaptırmayalım.
Deizm, ateizm veya farklı görüşün örgütü mü varmış? Çok güldüm 😂
 
Hocam sorularım olacak. Hocam Şeriat'ı kim gönderdi? Ve Şeriat maddelerini Allah gönderdiyse nasıl eşitlik ve adalet var?
Eşitlik ve adalet şeriat maddelerine bağlı değil. Homo Sapien soyu 300 bin yıllık. Dinler ise bunun son 3 bin yılında var. Geriye kalan 297 bin yılda adalet yok muydu? Tabii ki vardı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı