MSI kaliteli değil

En tepe markaların ürünleri kullanılsa dahi yeri geldiğinde onlarla da sorun yaşanabilir. Her teknolojik ürün arızalanır. Sorun yaşandığında da bu unsur gözetmeksizin, direkt olarak genelleyici bir tavırla "X markası kaliteli değil" diyerek sözde gözleme dayanan kanılara varmak doğru değil.
"MSI notebooklar kaliteli değil. Bir arkadaşımda var ve 2 kez ekranının menteşesi kırıldı. Neredeyse hep masada ekranı açık durur. Resmen oradan kırılsın diye birleşik metal yapmamış adamlar."
Bu tamamen genelleyici bir üslup kullanılarak "MSI Kaliteli Değil" kanısına vardırabilecek güçte ayakları yere basan bir done değil. Markayı hepten kötü bilmenizi sağlayan, nesnelleştirilecek bir neden yok.
 
Asus Tuf A5 ısınma sorunlu, Gf 63 ısınma sorunlu, Pavillion ısınma sorunlu, Dell G yine sorunlu.
Bu markalar kötü mü oldu? Şimdi hayır çok iyi modelleri de var.
Konu MSI kalitesiz değil de, MSI XXX modeli kalitesiz olsaydı katılırdım.
 
Saçma bir konu. Arkadaşınızın laptopu kırıldı diye markaya kaliteli değil diyorsunuz. Demek ki arkadaşınız hor kullanmış veya kronik bir sorunu var cihazın. Gayet kaliteli bir markadır MSI.
 
Malesef ben de msi gaming notebookta sorun yaşamıştım. Aldıktan 1 ay sonra 2 tuş basmamaya başlamıştı, garantiye göndermiştim klavye takımı değişmişti. Üstelik klavyeyi de steelseries üretiyor. Ama diğer üyelerin dediği gibi bu direkt markayı kalitesiz yapmaz. O günden beri sorunsuz gayet stabil şekilde kullanıyorum. Teknoloji hakikaten biraz şans işi.
 
Bazı modellerde menteşe sorunu kesin neredeyse. Baya şikayet eden var, bende kullanıyorum tasarımı filan çok iyi ama performansı beklediğimi vermedi.
 
Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Tek fark benim laptopu elimden düşürmüş olmam :D Buna rağmen donanımsal bir problem olmadı 5 yıl çalışmaya devam etti. MSI kaliteli bir marka.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı