TurkNet'e geçilmeli mi?

  • Konuyu başlatan Wqxte
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 581

Wqxte

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
1.294
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 6-7 senedir Türk Telekom kullanıcısıyım. İnternette TurkNet'in reklamlarını gördüm ve arkadaşım da övüyordu zaten TurkNet'i. Açıkçası Türk Telekom'la devam eden bir sözleşmem var ve cayma bedelini TurkNet'in karşıladığını duydum. Ayrıca taahhüt olmaması vb. beni bayağı etkiledi. Bana TurkNet'e geçmeyi düşündüren en iyi olay fiyatı oldu açıkçası. Altyapım bulunmakta 100Mbps'ye kadar. TurkNet'in sitesinden de sorgulatmıştım. 100 Mbps 85TL yazıyordu. Şu an Türk Telekom'a 50Mbps 130TL ödemekteyim. 100 Mbps olursa fiyat 160TL'ye çıkacak. Arada 2 kat fark var. Ve TurkNet'li bir arkadaşının kodunu girince ilk ay ücretsiz oluyormuş. Daha yazmaya üşendiğim şeyler de var ama beni en çok etkileyen olaylar taahhüt olmaması, cayma bedelini ödemeleri ve 100Mbps'yi 85TL gibi makul bir fiyata kullanmak. TurkNet'in eksileri var mıdır? Geçsem pişman olur muyum? Sizce TurkNet'e geçmeli miyim? Bilgilendirirseniz sevinirim.
 
Ben kullanıyorum, gayet memnunum, altyapınız varmış zaten, sadece müşteri hizmetleri adamı biraz çıldırtıyor, onun haricinde çok bir sorun yok.
 
Bir başkasının övmesi ya da önermesi önemli değil. Sizin altyapınızın iyi olup, olmaması önemli. Türk Telekom ile bağlantı sıkıntısı yaşamıyorsanız büyük ihtimalle Türk Telekom altyapısını kullanan ISS ile de sıkıntı yaşamazsınız.
 
Yaklaşık 6-7 yıllık TT kullanıcısı olarak biz de TurkNet'e geçiş yaptık geçen sene. O zamanki Kampanya'da 480 TL karşılıyorlardı cayma bedeli olarak onu da normal internet faturası öderken her ay 40 TL indirim yaparak uyguladılar bizde. YAPA altyapınız varsa geçebilirsiniz ben 20 yıllık binada oturmama rağmen Steam'de Wi-Fi'de 4 MB fix indirme hızına sahibim, Kablolu'da 5 MB'e kadar çıkıyor. Yukarıda arkadaşların dediği gibi eğer internet ayarlarından hiç anlamıyorsanız müşteri hizmetleri biraz sorun çıkaracaktır ama onun dışında aşırı rahatsız edecek bir olay yaşamadım ben şimdiye kadar.
 
Bir başkasının övmesi ya da önermesi önemli değil. Sizin altyapınızın iyi olup, olmaması önemli. Türk Telekom ile bağlantı sıkıntısı yaşamıyorsanız büyük ihtimalle Türk Telekom altyapısını kullanan ISS ile de sıkıntı yaşamazsınız.

Bağlantı sıkıntısı sadece şey var. 1-2 haftadır bilgisayarımı kapatıp açtığımda internet yok güvenli oluyor. Bağlantıyı kesip tekrar bağlanınca çözülüyor ama her seferinde yapmam gerekiyor bunu.
 

Geri
Yukarı