Egea neden çok ucuz?

Sen kafayı sıyırmışsın. Tüm bu söylenenlere rağmen hala bir yarıştasın, ben beyaz bayrağımı çekiyorum o halde.

Passat yerine Egea alırım. Kalan parayı da 10 yıl yakıt parası yaparım. Çünkü neden olmasın. (!)
Arabaları kapıştırmayı severim.
 
Peki 115.000 kilometre trend paket focus mu? Sıfır egea mı? Tercih edersiniz.

O kasa focusumuz vardı trendx di hem de 60k km di ama powershift şanzıman sıkıntı çıkardı. Ford'un kendi servisi bile kabul etmedi. Eğer servisi bozulduysa elinizde kalır o focus. Biz piyasanın 10k altına satıp kurtulduk.
 
@Otomaber Her şeyi "kendi fiyat segmenti" içinde olan rakiplerine göre kıyaslaman lazım. Daha üst ya da alt fiyat segmentindekilere göre değil. Senin sorunun işte burada başlıyor, "aradaki farka değer mi?" diye düşünerek gidip üst segment araçlarla kıyaslama yapılmaz. Geçen gün de söyledim, 1 Tiguan/3008 parasına 2 tane Duster alabiliyorsun. Tiguan/3008 gibi sınıfı içinde de çok iyi seviyedeki araçları alabilecekken bir kişi diğer bir sürü kriteri çöpe atıp neden Duster alsın?

Aynı şekilde bir kişi daha iyi mühendislik/yalıtım/materyal kalitesi, daha iyi motor ve şanzıman seçeneği, daha iyi sürüş, seçilebilir daha çok ve daha üst kalitede donanımlar, daha yüksek sürüş sınırları, daha iyi konfor gibi şeyleri sağlayabilen başka araba alabiliyorken neden Egea alsın?

Bütçen Egea'ya yetiyorsa bu araba o paranın tam karşılığını veriyor, dayanıklı ve çöp/teneke diyenlerin aksine şimdiki kriterleri de "yeteri kadar" sağlıyor. Bundan daha fazlasını beklemeye ya da sanmaya gerek yok.
 
Iste satış kısmında bahsettim ben de. Çünkü konu sahibi neden ucuz diye sormuş. Benim de olaya satış kısmında bakmam lazım. Dogal değil mi?
Ne diyorsunuz Faik Bey? Bunlar aracın satış fiyatını etkilemez. Bunlar aracı aldıktan sonra tüketicinin aracı yürütme masraflarıdır. İyi misiniz?
 

Geri
Yukarı