Parasına göre iyi araba aslında, sanayi yolu gözükmez, gözükürse ucuza günü kapatır 1.6mj 120 beygir gayet de cıkıyor yokus cıkamayan diyenleri bilmiyorum 1.4 için kötü diyorlar ama 1.3mj ve 1.6mj e karşı kötü söylemi olan görmedim.
Fiat Egea denen araç güncel bir tofaştır benim gözümde olduğu gibi çoğu insanın gözünde de öyledir. Dediğin gibi parçası pahalı değil vergisi az ama malzeme kalitesi çok kötü bence iç mekan malzemesi bu yüzden fazla sevilmiyor bir de fazla sağlam da değil geçenlerde trafikte giderken Egea'nın biri bana çarptı bende de 2001 Ford Focus 1.6 ghia var bende hiç hasar yokken adamın ızgarayla plakalık gitmişti bir de 1.4 atmosferik motoru berbat bir şey diğer motor seçeneklerinin otomatik vitesi desen de hiç gitmiyor kısacası Egea aile aracıdır memur şirket aracıdır genç adam aracı değildir fikrimce ekonomik olarak gayet iyi ama kalite olarak ağır eleştri konusudur yani kısaca Egea çoğu kişiye göre bu yüzden teneke güncel Tofaş gibi lakapları vardır.
Hocam bence Egea parasına 1.3 TCe Megane alınır bizzat deneyimledim sürdüm sürüyorum da güncel olarak Egea ile benzer çok yönü var tek eksi yanı virajlarda yolu değil tutmak bırakmak istiyecek düzeyde bir performans ortaya koyuyor.
Fiat Egea denen araç güncel bir tofaştır benim gözümde olduğu gibi çoğu insanın gözünde de öyledir. Dediğin gibi parçası pahalı değil vergisi az ama malzeme kalitesi çok kötü bence iç mekan malzemesi bu yüzden fazla sevilmiyor bir de fazla sağlam da değil geçenlerde trafikte giderken Egea'nın biri bana çarptı bende de 2001 Ford Focus 1.6 ghia var bende hiç hasar yokken adamın ızgarayla plakalık gitmişti bir de 1.4 atmosferik motoru berbat bir şey diğer motor seçeneklerinin otomatik vitesi desen de hiç gitmiyor kısacası Egea aile aracıdır memur şirket aracıdır genç adam aracı değildir fikrimce ekonomik olarak gayet iyi ama kalite olarak ağır eleştri konusudur yani kısaca Egea çoğu kişiye göre bu yüzden teneke güncel Tofaş gibi lakapları vardır.
Hocam bence Egea parasına 1.3 TCe Megane alınır bizzat deneyimledim sürdüm sürüyorum da güncel olarak Egea ile benzer çok yönü var tek eksi yanı virajlarda yolu değil tutmak bırakmak istiyecek düzeyde bir performans ortaya koyuyor.
Altınızda GMC Sierra bile olsa ne olursa olsun arkadan çarparsanız önünüz dağılır, yamulur, hasar görür. Araçların önü darbeyi emsin diye yay gibi kıvrılacak şekilde üretilir. GMC Sierra gibi hayvani boyuttaki araç ile motosiklete bile çarpsan tamponun gider. Bunu lütfen anlayın, arkadan çarpılan araçta hasar oluşmamasına da şaşırmayın.Fiat Egea denen araç güncel bir tofaştır benim gözümde olduğu gibi çoğu insanın gözünde de öyledir. Dediğin gibi parçası pahalı değil vergisi az ama malzeme kalitesi çok kötü bence iç mekan malzemesi bu yüzden fazla sevilmiyor bir de fazla sağlam da değil geçenlerde trafikte giderken Egea'nın biri bana çarptı bende de 2001 Ford Focus 1.6 ghia var bende hiç hasar yokken adamın ızgarayla plakalık gitmişti bir de 1.4 atmosferik motoru berbat bir şey diğer motor seçeneklerinin otomatik vitesi desen de hiç gitmiyor kısacası Egea aile aracıdır memur şirket aracıdır genç adam aracı değildir fikrimce ekonomik olarak gayet iyi ama kalite olarak ağır eleştri konusudur yani kısaca Egea çoğu kişiye göre bu yüzden teneke güncel Tofaş gibi lakapları vardır.
Neden insanlar Egea'yı duyunca 'Teneke' diyor? Araba her yönüyle iyi. Ucuz, Parçası pahalı değil, sanayiye uğratmıyor, vergisi az. Geçenlerde bir video gördüm adam 90'la gidiyor yokuşta araba bayılıyor diye sinirleniyordu. Fiyatına göre ne bekliyorlar? Bana göre en çok F/P arabadır. Tam aile arabası, bence ikinci el üst segment araba almaktansa sıfır Egea almak çok daha mantıklı. Yıllarca bozulmadan gidersin.
Yol tutuşu kötü olduğu için olabilir. Seneler önce babam Fiat Doblo Max'i almıştı. Yavrum be hala götürüyor bizi.
Fabrikadan Porsche'lara, Audi'lere takılma umuduyla çıkan PS, Egea'ya takılınca anlık:Egea'nın birinci nesli çok kötüydü. İkinci nesil ile sorunları düzelttiler fakat insanların aklında birinci nesil kaldı. Haliyle ön yargı ve tepki oluştu.
2021 yılında Urban Plus paket 1.3MJT dizel manuel satın aldım. Makyajlı kasayı ilk satın alanlardan biriydim. Ocak 2025'e kadar toplam 150.000km yol yaptım ve gerçekten konforlu ve yol tutuşu güzel bir araçtı.
Şu an 2024 Focus'um var. Bazen Egea'yı özlediğim durumlar oluyor.
Yol tutuşu kötü mü? Michelin PilotSport takmıştım, hayvan gibi yol tutuyordu araba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.