The Witcher 3 Keira Metz görevi neden başarısız oluyor?

janggeum

Hectopat
Katılım
26 Kasım 2018
Mesajlar
396
Çözümler
1
Vahşi av ile savaşma görevinde yardım için Keira Metz'e gidecektim. Görev başarısız diyor. Görev detayında vahşi av ile savaşında yardım edecek tek kişi Keira Metz yazıyor. Burada takıldım kaldım. Nerede hata yapmış olabilirim?

13213.png

resim_2021-04-04_200755.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keira'yı biçmişsin. Ben biçtim, dedim olmaz böyle tekrardan göreve başladım yine biçtim. Bir sorun olmaz geçiyorsunuz o kısmı her türlü.

İlk başta gece birkaç olay yaşadım beni ayartıp yararlandı biçtim. İkincisinde aklıma yine ayarttığı geldi yine biçtim. Tekrar olsa tekrar biçerim hain kadını.
 
Bu anti-keira öfkesi nereden geliyor yahu? Tamam benim de en sevmediğim sahire keira metz, ama bu kadar da olmaz bence :D

Altında açıklaması var zaten.

ilk başta gece birkaç olay yaşadım beni ayartıp yararlandı biçtim. İkincisinde aklıma yine ayarttığı geldi yine biçtim. Tekrar olsa tekrar biçerim hain kadını.

Şimdi tekrardan biçesim geldi. Neden sevmediğimin ilk nedeni yukarıda. İkincisi ise kölesi gibi kullanıyor. 1 iyilik için 3 iyilik yapmam gerek hain kadına.
 
Bu görev zor mu? Ben daha hiç okul seti yapmadım ekipmanlar hazır ama bekletiyorum. Karar vermedim hangisini yapayım diye. Eğer görev zor ise set yapıp ta gitsem iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı