Çözüldü Witcher 3 Keira Metz görevi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Frastoly

Hectopat
Selam, oyunda Keira Metz ile alakalı olan göreve geldim ancak nasıl devam edeceğim bilmiyorum. Ne kadarı spoiler olur bilemedim o yüzden hepsini aldım.
Ana görev olan vahşi av saldırısını önlemek için Kaer Morhen'e çağırıyorum Keirayı ancak daha önce beni yan görev için çağırmıştı. Şimdi yanına gittiğimde önce bana yardım et sonra gelirim diyor. Bende kabul ettim görevi ama haritada hala

1691566206885.png

Böyle görünüyor yani Keirayı gösteriyor harita. Yanına gittiğimde

1691566314032.png

Bu konuşma seçenekleri çıkıyor.

1691566390995.png

Bu da görevlerim kısmının görseli, Ben bu göreve nasıl gideceğim şimdi?

Son düzenleme:
Çözüm
Selam, oyunda keira metz ile alakalı olan göreve geldim ancak nasıl devam edeceğim bilmiyorum. Ne kadarı spoiler olur bilemedim o yüzden hepsini aldım.
ana görev olan vahşi av saldırısını önlemek için Kaer Morhen'e çağırıyorum keirayı ancak daha önce beni yan görev için çağırmıştı. Şimdi yanına gittiğimde önce bana yardım et sonra gelirim diyor. Bende kabul ettim görevi ama haritada hala.

Eki Görüntüle 1895493

Böyle görünüyor yani keirayı gösteriyor harita. Yanına gittiğimde.

Eki Görüntüle 1895494

Eki Görüntüle 1895495

Bu da görevlerim kısmının görseli, ben bu göreve nasıl gideceğim şimdi?

1691568385951.png

Görseldeki göreve tıklamam gerekiyormuş. 6 level önerisi olunca bakmamıştım yani tahmin etmemiştim ayrıca oyun normalde kendisi yönlendiriyordu.
Selam, oyunda keira metz ile alakalı olan göreve geldim ancak nasıl devam edeceğim bilmiyorum. Ne kadarı spoiler olur bilemedim o yüzden hepsini aldım.
ana görev olan vahşi av saldırısını önlemek için Kaer Morhen'e çağırıyorum keirayı ancak daha önce beni yan görev için çağırmıştı. Şimdi yanına gittiğimde önce bana yardım et sonra gelirim diyor. Bende kabul ettim görevi ama haritada hala.

Eki Görüntüle 1895493

Böyle görünüyor yani keirayı gösteriyor harita. Yanına gittiğimde.

Eki Görüntüle 1895494

Eki Görüntüle 1895495

Bu da görevlerim kısmının görseli, ben bu göreve nasıl gideceğim şimdi?

1691568385951.png

Görseldeki göreve tıklamam gerekiyormuş. 6 level önerisi olunca bakmamıştım yani tahmin etmemiştim ayrıca oyun normalde kendisi yönlendiriyordu.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı