- Katılım
- 26 Nisan 2020
- Mesajlar
- 9.418
- Makaleler
- 49
- Çözümler
- 12
Saçma ama evet.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 GB RAM ile Windows 10 mu??
Saçma ama evet.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 GB RAM ile Windows 10 mu??
Birde Chrome mu kullanıyorsunuz?Saçma ama evet.
Nokta atışı yaptınız(kenarda yazıyorda çaktırmaBirde Chrome mu kullanıyorsunuz?
8.1'e geçin, aksi taktirde Türkiye nükleer bomba görebilir.Nokta atışı yaptınız(kenarda yazıyorda çaktırma)
Üşeniyorum format atmaya.8.1'e geçin, aksi taktirde Türkiye nükleer bomba görebilir.
Windows 8.0'dan 8.1'e geçeceğim. Tasarımsal olarak 8.0 daha hoşuma gidiyor ve ayrıca sistem hızlı çalışıyor açılış kapanış hızı arttı ama programlar hantal çalışıyor. 8.1'de türlü sıkıntılar çekmiştim, başlangıç programları yavaş açılıyordu mesela. Doğru mu yapıyorum yine 8.1'e geçerek?
8.1in 8den daha hizli, stabil olmasi ve ayni kaynagi yemesi peki?Windows 8.1'e geçersin yavaşlarsa 8'e geri dönersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.