Futbol oynarken başınıza gelen en kötü olay

Ayak başparmağımı kırmıştım. İyileşti. Akıllanmadım oynadım bir daha incilttim parmağı bu sefer.
Sonrada doktor incilmissin dedi .
 
Okulun bahçesinde baya büyük bir çim saha vardı. Orada oynarken top direğin yanında durdu oradan içeriye çevireceğim sırada arkadaşım topu dışarı vurdu benim ayakta boşta kalınca direğe vurdum. O gün ayağımın üstüne hiç basamadım vs. Ertesi gün Ayağım şişmeye morarmaya başladı. Hastaneye gittik röntgen vs. ayağımın kırık olduğunu söyleyip alçıya aldılar. 1.5-2 hafta sonra kontrole gittiğimde (Başka doktora gittik) Röntgene bakıp senin ayağın kırık değil ezilmiş dedi alçıyı çıkarttı. Boşu boşuna 1.5-2 hafta ayağım alçıda kalmıştı.
 
Yağmurlu havada oynuyorduk okul takımı ile bir halı sahada. Kaydım kolumun üstüne düştüm parçalı bir şekilde kırılmıştı ameliyata girmiştim çubuk koymuşlardı kolumun içine 1 ay kalmıştı öyle alçıda.
 
Kalenin önündeydim kafa golü atıyordum. Arkadaşım bacağını çok fazla havaya kaldırdı ve burnuma vurdu. Kanadı, çok korkmuştum ama önemli birşey yoktu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı