Windows Vista neden sevilmiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows Vista neden sevilmiyor? Bazıları kalitesiz bazıları hiçbir şey açmıyor eskide kaldı bunlar gibi şeyler ama bana göre iyi. Çünkü Vista da olan özellik 10'da yok. Mesela arka planda video oynatma, bu 10'da yok bir de 10 güzel deyip geçiyorsunuz.
Vista'nın kötülüğü tamamı ile çıktığı zaman kazandığı ününe bağlı. Driver sorunlarından ve o zamanlar çok problem olan virüslerden kötü bir ün kazandı. XP'ye karşılık daha da güçlü ve yeni bir sistem gerektiriyordu. Ayrıca herkes, her programı açarken çıkan "Kullanıcı Hesap Denetimi" yazısından nefret etmişti.

LTT'nin bu konu hakkında bir videosu var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ready Boost teknolojisi Vista'nın fazla RAM kullanımı yüzünden ortaya çıkan bir özellik.
 
1617726480247.png


Açılış sürelerine bakın, Win 10 daha hızlı açılıyor Vista'dan. :D
 
Bildiğim kadarıyla optimizasyon kötü, sürücü desteği var ve yok arası, ve o dönemki cihazlar için çalıştırması zor bir sistem yeni ekipman yani kullanabilmek için yeni bileşenler almalıydınız ki zaten bütün bu sıkıntıların çözümünü Windows Vista'nın ikiz kardeşi gibi gözüken Windows 7 ile hallettiler.
 
Windows Vista da sanırım her program çalışmıyormuş ondan olabilir.
 
insanlar o zamanlar şimdiki kadar kolay işletim sistemi yükseltemediğinden veya 3 yıl sonrasında windows 7 çıktığından dolayı vb. nedenlerle tutmadı. bu nedenleri çoğaltabilriz
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı