GT 430 sistem hangi oyunları kaldırır?

Hikayeli tarz seviyorsanız Wolfenstein serisine bakabilirsiniz. Return to Castle Wolfenstein'dan başlayın ve sisteminizin kaldırdığı yere kadar devam edin bence, bağımlısı olursunuz. Cryostasis de mükemmeldir. Half-Life zaten şaheser niteliğinde bir seri. GTA SA'da oynanabilir zevkinize göre. GTA 5'te ise işlemci kaynaklı sıkıntı çekersiniz. Ben Q9400 - 4 GB RAM - HD 6850 sistemde bile işlemci kaynaklı darboğaz yaşıyorum, RAM kaynaklı sıkıntı yaşamıyorum nedense :)

Crack GTA SA düşünüyorum aslında.
 
Onu buraya yazmasaydınız iyiydi :) forum olarak "Crack" ve "korsan"a yardımcı olamıyoruz. Orijinalini edinmeye çalışın, daha sorunsuz olur. İlk konunuz diye bir şey yapmazlar herhalde :)
 
Hikayeli tarz seviyorsanız Wolfenstein serisine bakabilirsiniz. Return To Castle Wolfenstein'dan başlayın ve sisteminizin kaldırdığı yere kadar devam edin bence, bağımlısı olursunuz. Cryostasis de mükemmeldir. Half-Life zaten şaheser niteliğinde bir seri. GTA SA'da oynanabilir zevkinize göre. GTA 5'te ise işlemci kaynaklı sıkıntı çekersiniz. Ben Q9400 - 4 GB RAM - HD 6850 sistemde bile işlemci kaynaklı darboğaz yaşıyorum, RAM kaynaklı sıkıntı yaşamıyorum nedense :)
kusura bakmayın tekrar hortlatım konuyu belirttigim sistem düşük sistemmi yoksa orta derece bi sistemmi
 
Kusura bakmayın tekrar hortlatım konuyu belirttigim sistem düşük sistemmi yoksa orta derece bir sistemmi

Sizin sistem düşük bir sistem; benim sistem de düşük sistemin geliştirilmiş hali.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı