Araç ses sistemi tavsiyesi

Jvb Jagermeister

Hectopat
Katılım
8 Kasım 2016
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar aracım Renault Clio 1. araçtaki ses sisteminden hiç memnun değilim. Öndeki hoparlörler 10 cm, arkadaki hoparlörler 13 cm. Önlere tweeterli hoparlör almak istiyorum, arkalara da bass vurması için hoparlör benzeri bass vuran bir şey almak istiyorum ancak bu tarzda sadece bass vuran bir şey var mıdır bilmiyorum. Her şeyi ikinci elden halledeceğim için maksimum 300 TL harcayabilirim. Beni arabanın içinde müzik dinlerken tatmin etsin yeter. Bütün mahalleye dinletmek gibi bir amacım yok. Subwoofer tavsiye etmeyin çünkü araba küçük ve bagajda çok yer kaplıyor bir, ikincisi bütçem çok kısıtlı, üçüncüsü babamın arabası Ford focus ve subwoofer olmamasına rağmen çok güzel bir ses kalitesi var. İhtiyacım olan sadece 10cm tweeterli hoparlör ve 13cm hoparlör şeklinde bass vuran mini subwoofer. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence en iyi tesisatçıya gidip ona sormanız çünkü bass olayı hoparlörde değil takılan yerde bitiyor, eğer kabinde açıklık varsa, hoparlör oturmazsa bass ları iyi alamazsınız. En iyi çözümü tesisatçı verir size.
 
Hocam bence en iyi tesisatçıya gidip ona sormanız çünkü bass olayı hoparlörde değil takılan yerde bitiyor, eğer kabinde açıklık varsa, hoparlör oturmazsa bassları iyi alamazsınız. En iyi çözümü tesisatçı verir size.

Zaten arkadaş öneri istiyor sadece kurulumunu başkasına yaptırır.
 

Geri
Yukarı