Arkadaşlar AC Valhalla'da kadın Eivor'u seçtim, karakterin sesi gerçekten çok itici. Oyunu Kadın Eivor'la bitiren arkadaşlarda aynı düşüncedeler mi merak ediyorum açıkcası. Neden böyle bir ses tercihinde bulunmuş Ubisoft anlayamadım.
Arkadaşlar AC Valhalla'da kadın Eivor'u seçtim, karakterin sesi gerçekten çok itici. Oyunu kadın Eivor'la bitiren arkadaşlarda aynı düşüncedeler mi merak ediyorum açıkcası. Neden böyle bir ses tercihinde bulunmuş Ubisoft anlayamadım.
Kassandra'nın sesi yine iyiydi. Hatta ben çok sevmiştim o karakteri ama bu farklı çok itici.Daha kadın karakterleri yeni yeni oturtuyorlar. Önceki oyunda Kassandra vardı bunda da aynı karaktere yaptılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.