HP Gaming Paviilion Laptop İyi Midir?

T MAN

Hectopat
Katılım
15 Mart 2021
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Bunu almayı düşünüyorum ve 8 GB RAM daha ekleyeceğim. Hangi RAM'i almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu almayı düşünüyorum ve 8 GB RAM daha ekleyeceğim. Hangi RAM'i almalıyım?

Hocam bunlarda 2x4 RAM var. Gelince içindekileri sat ona göre al bence. Yoksa 12 GB RAM olacak. Bir daha uğraşma diye diyorum.
 
Bende HP Pavilion Power Laptop 15-cb0xx var. Baya iyi bilgisayar ancak çok ısınıyor yüksek performansta. Biraz ısınması anormal gelecektir size. Ama yine de şöyle bir şey de var. Dengeli performansa alınca ısınma problemi baya bir azalıyor ve FPS olarak da düşük FPS'ler görmüyorsunuz. Ben iyi bir soğutucu aldım şimdi yüksek performans moduna alıp bir de oynamayı deneyeceğim :). Hiçbir oyunda kasıyor falan diyemezsiniz ondan emin olabilirsiniz. Benim ki bir de eski veriyonu. Sizin ki yine soğutma açısından iyi diye biliyorum. Benimki fanı direkt monitöre veriyor hava bazen yüzüme çarpıyor. Sizinki daha iyidir kesinlikle. Ve benimkinde 1050 4 GB var. Ona rağmen hiçbir problem yaşamadan tüm oyunları rahatlıkla oynuyorum. Biliyorsunuz artık 1050 o kadar iyi karşılanmıyor.
 
Bende HP Pavilion Power Laptop 15-CB0xx var. Bayağı iyi bilgisayar ancak çok ısınıyor yüksek performansta. Biraz ısınması anormal gelecektir size. Ama yine de şöyle bir şey de var. Dengeli performansa alınca ısınma problemi bayağı bir azalıyor ve FPS olarak da düşük FPS'ler görmüyorsunuz. Ben iyi bir soğutucu aldım şimdi yüksek performans moduna alıp bir de oynamayı deneyeceğim :). Hiçbir oyunda kasıyor falan diyemezsiniz ondan emin olabilirsiniz. Benim ki bir de eski veriyonu. Sizin ki yine soğutma açısından iyi diye biliyorum. Benimki fanı direkt monitöre veriyor hava bazen yüzüme çarpıyor. Sizinki daha iyidir kesinlikle. Ve benimkinde 1050 4 GB var. Ona rağmen hiçbir problem yaşamadan tüm oyunları rahatlıkla oynuyorum. Biliyorsunuz artık 1050 o kadar iyi karşılanmıyor.

Hocam ben de bir şey fark ettim. Benim kreasyondaki (HP kullanıyorum) laptopların adaptörleri ortalama 120W iken benimki 150W. Hatta bazı oyunların testlerine bakarak yorum yaparsam benim laptopum daha çok FPS alıyor diyebilirim.
 

Geri
Yukarı