Ailem Oyun Konusunda Çok Garip

Dyflinn

Hectopat
Katılım
4 Aralık 2020
Mesajlar
1.769
Çözümler
5
Yer
Sandalye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar

Genelde aile içi meseleleri buraya yazmayı sevmem ama canıma tak etti. Ailem oyunlara biraz garip yaklaşıyor. Mesela oyunun ana karakteri erkek göreve bir yere giderken annem geliyor koca koca adamlarla mı oynuyorsun? Gibi şeyler söylüyor. Sırf oyun içinde geçerli değil öylesine bir video izliyorum konu hine aynı. Onların yanında oyun oynamaya ve video izlemeye korkar oldum. Geçen öylesine bilgisayar fotoğrafımı bir tane oyun karakteri koydum kız. Hemen diyorlar bu kız kim? Arkadaşlarımın PP sine bakıyorum ya anime karakteri ya da kız. Tek ben koyunca sıkıntı çıkıyor. Duvar kağıdıma ve PP me bile karışıyorlar. Artık onların yanında bir tek sosyal açık kalıyor öyle geziyorum gizlice. Beni tek sıkan şey herkes bir şeyler izliyor, oynuyor. İstediği şeyleri koyabiliyorken ben neden koyunca sıkıntı çıkıyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.

Genelde aile içi meseleleri buraya yazmayı sevmem ama canıma tak etti. Ailem oyunlara biraz garip yaklaşıyor. Mesela oyunun ana karakteri erkek göreve bir yere giderken annem geliyor koca koca adamlarla mı oynuyorsun? Gibi şeyler söylüyor. Sırf oyun içinde geçerli değil öylesine bir video izliyorum konu hine aynı. Onların yanında oyun oynamaya ve video izlemeye korkar oldum. Geçen öylesine bilgisayar fotoğrafımı bir tane oyun karakteri koydum kız. Hemen diyorlar bu kız kim? Arkadaşlarımın ppsine bakıyorum ya anime karakteri ya da kız. Tek ben koyunca sıkıntı çıkıyor. Duvar kağıdıma ve pp me bile karışıyorlar. Artık onların yanında bir tek sosyal açık kalıyor öyle geziyorum gizlice. Beni tek sıkan şey herkes bir şeyler izliyor, oynuyor. İstediği şeyleri koyabiliyorken ben neden koyunca sıkıntı çıkıyor?

Ailene durumu anlat oyun karakteri olduğunu kullanmak istediğini söyle serun devam ederse aile fotoğrafınızı profil fotoğrafınız yapın oyu içinede diyeceğim bir şey yok.
 
Ailene durumu anlat oyun karakteri olduğunu kullanmak istediğini söyle serun devam ederse aile fotoğrafınızı profil fotoğrafınız yapın oyu içinede diyeceğim bir şey yok.
Steam profiline kendi fotoğrafımı koyucak halim yok herhalde.😀
Hocam aileniz birazcık eski kafalı sanırım.
Ya eski değil aslında modern gibilerde. Teklonojiye gelince böyle oluyorlar.
 
Benim annem de böyleydi. Arkadaşımı telefon rehberinde fotoğrafını GTA SA'dan Tenpenny yapmıştım gördü "Kimlerle konuşuyorsun sen?" diye sorguya çekti. Belki bilmezsiniz ama zamanında Metin2 oynayan bir çocuk öldürülmüştü, o günden beri her şeyime dikkat ediyor bilgisayar, telefonda. Ana yüreği işte.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı