Windows 7 kurulu disk sıfırlanırsa sorun oluşur mu?

Alpigo

Hectopat
Katılım
15 Ocak 2019
Mesajlar
346
Makaleler
1
Çözümler
9
Yer
Alanya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı
Merhabalar, Windows 10 kullanıyordum sonrasında yedek disklerimden birine Windows 7 Ultimate kuruyordum, hem Windows 10 hem Windows 7 olacaktı daha önce kullandığım bilgisayarda oluyordu. Klavye ve fare hatası aldım her neyse tekrar tekrar kurmayı denedim ve önyükleme hatası aldım. Windows yeniden başladı ve Windows 10 çökmüştü, "Recovery" yazıyordu ve işte Boot ile ilgili hatadan bahsetti. Ben de elimdeki kurtarma USB'si ile Windows 10 kurmak istedim ama önyükleme ile ilgili bir hata verdi, sonra Windows 8.1 kurmak istedim hata verdi, daha sonrasında Windows 8.1 kurulumunda "Sorun gider" butonuna basıp oradan komut istemine geçip Boot düzeltmesi yaptım. Daha sonrasında ise Windows 8.1 başarıyla kuruldu ancak hala Windows 7 Ultimate olan bir disk var onu biçimlendirsem bilgisayarı tekrar başlatınca sorun olur mu? Windows 8.1 kullanıyorum ve Windows 10'u Microsoft sitesinden orijinal indirmek istiyorum ve kurmak istiyorum. Bu bir soruna yol açar mı veya bunu yapmam yanlış mı? Bilgisayarım daha önceden Windows 10'du zaten. Windows 7 kurmam saçmaydı evet sonuçta desteği bitti ama yine de onu şimdi Windows 8.1'i kurtarma amacıyla kullandığım gibi kullanacaktım zaten.
 
Merhabalar, Windows 10 kullanıyordum sonrasında yedek disklerimden birine Windows 7 Ultimate kuruyordum, hem Windows 10 hem Windows 7 olacaktı daha önce kullandığım bilgisayarda oluyordu. Klavye ve fare hatası aldım her neyse tekrar tekrar kurmayı denedim ve önyükleme hatası aldım. Windows yeniden başladı ve Windows 10 çökmüştü, "Recovery" yazıyordu ve işte Boot ile ilgili hatadan bahsetti. Ben de elimdeki kurtarma USB'si ile Windows 10 kurmak istedim ama önyükleme ile ilgili bir hata verdi, sonra Windows 8.1 kurmak istedim hata verdi, daha sonrasında Windows 8.1 kurulumunda "sorun gider" butonuna basıp oradan komut istemine geçip Boot düzeltmesi yaptım. Daha sonrasında ise Windows 8.1 başarıyla kuruldu ancak hala Windows 7 Ultimate olan bir disk var onu biçimlendirsem bilgisayarı tekrar başlatınca sorun olur mu? Windows 8.1 kullanıyorum ve Windows 10'u Microsoft sitesinden orijinal indirmek istiyorum ve kurmak istiyorum. Bu bir soruna yol açar mı veya bunu yapmam yanlış mı? Bilgisayarım daha önceden Windows 10'du zaten. Windows 7 kurmam saçmaydı evet sonuçta desteği bitti ama yine de onu şimdi Windows 8.1'i kurtarma amacıyla kullandığım gibi kullanacaktım zaten.

Hocam eğer Windows 8.1'e bir şey olursa sıkıntı çekersiniz. Windows 10 kurun herhangi bir sorun çıkmassa Windows 7'yi silersiniz.
 
Hocam eğer Windows 8.1'e bir şey olursa sıkıntı çekersiniz. Windows 10 kurun herhangi bir sorun çıkmassa Windows 7'yi silersiniz.
Windows 7'yi kuramıyorum ama klavye fare çalışmıyor. Bu sebepten ötürü silmem lazım.
Windows 10'a yükselttim tekrardan.
 
USB 3.0 driver eksik muhtemelen driver kurulumu yapman gerek internette ISO dosyasına 3.0 driver gömme var.
Yardımcı olabilir misiniz? 3.0 kurmak için GIGABYTE'ın AMD Ryzen için yaptığı USB yazma uygulamasından yaptım ve başıma bütün bu olaylar geldi :) Windows 7 ikinci diskte yedek işletim sistemi olarak duracaktı sadece ama olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 🙂
 
Bunu indir sonra Windows 7 yazılmış USB seç sonra orada aşağıda olan bütün tipleri işaretle hepsini yapacak.
40 ya da 30 dakika sürebilir.
 
Bunu indir sonra Windows 7 yazılmış USB seç sonra orada aşağıda olan bütün tipleri işaretle hepsini yapacak.
40 ya da 30 dakika sürebilir.
Hocam virüs yoktur dimi?
 
Yok hocam yoook her kurmamda kullanırım.
Bu uygulama ile ne zaman USB hazırlasam boot dosyam gidiyor ve ben Windows 10'u boot edemediğimden format atmam gerekiyor en az 300GB oyun ve dosya indirmesi yapmak zorunda kalıyorum ve toplamda 2 buçuk günümü alıyor hani ondan tekrar riske atmak istemiyorum ama bir gün cesaretlenirsem denerim. Uygulama için sağolun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı