RX5600 XT sistemde oyunlarda görüntü birbirine giriyor

Zerolite

Kilopat
Katılım
6 Ağustos 2019
Mesajlar
3.139
Makaleler
1
Çözümler
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. 6-7 aydır bu durum ile yakınıyorum ancak hiçbir sonuç elde edemedim, daha önce de buraya başka şekillerde yazdım ancak sonuç elde edemedim.

Ekranımda filtre gibi bir şey var, sanki kirliymiş gibi bir şey. Ben bunu ilk başta monitörümden kaynaklı zannettim ancak değilmiş, sistemi aldığımdan beri bu sonuç baş gösteriyor. Yeni monitör aldım, driveri sifirladım, BIOS güncelledim vb ancak hiçbirinde bu sorundan kurtulamadım. Ekranım sanki kirli gibi ancak değil ve oyunlarda birbirine girmeye sebep oluyor. Nasıl bir birbirine girme derseniz şu şekilde; texture flickering gibi ancak bende her yerde bu sorun baş gösteriyor. Video izlerken sanki düşük bitrate ile izliyorum gibi, aynısı oyun içerisinde de geçerli. Ve Display Port ile bağlanıyorum.

Ekran kartım: ASUS TUF RX5600 XT.
İşlemcim: R5 3600.
RAM: 16 GB Corsair 3000 MHz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde herhangi başka bir ekran kartı varsa denerseniz sorun ekran kartında mı anlayabiliriz bir de servise gönderdiniz mi hiç?

Servis'e göndermeyi düşündüm daha doğrusu İtopya'ya götürmeyi düşündüm ancak pandemiden dolayı götüremiyorum da gerçekten can sıkıcı durum işlerden dolayı fırsatımda olmadı açıkcası.
 

Geri
Yukarı