GameSatış'tan hesap alınır mı?

muhammed burak

Hectopat
Katılım
18 Ocak 2020
Mesajlar
197
Valorant hesabı almak istiyorum. Yüksek elo skinli ama satıcılara güvenemiyorum hile açıp açmadıkları konusunda nasıl emin olabilirim? Fiyatlar 350-400 TL arası degişiyor sakıncası olmazsa ilanları atarım bakarsınız. Çünkü Riot, Steam gibi degil 3 ay HWID ban perma ban falan atıyorlar. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Ya aslında ilk maili verecek, ben kullanılan VP kodlarınıda istiyorum. Ve hesaba girilen kullanıcı ID falanda degiştiriyorum aldıgım gibi sadece hile açtıkların çok korkuyorum.
Hesabı eğer elosu için istemiyorsanız. O hesabı alacağınız parayla skin alabilirsiniz. Denildiği gibi hesap geri alınabiliyor çok kolay bir şekilde.
 
Yüksek elo bir hesap alsanız da yüksek seviye de oyun bilginiz yok ise sırf skin için riske girmek saçma olur. Tavsiyem kendi hesabınız da aylık görevler ve paranız ile skin edinmeniz yönünde olacaktır.
 
Hesap alıp satma işleri aşırı sakat. Güvenli olmadığını bilerek al eğer alacaksan. Ben almamanı tavsiye ediyorum kesinlikle. Sorunsuz bir tecrübe yaşaman için çok ama çok şanslı olman lazım. Büyük ihtimalle sorun yaşayacaksın.
 
Hesabı eğer elosu için istemiyorsanız. O hesabı alacağınız parayla skin alabilirsiniz. Denildiği gibi hesap geri alınabiliyor çok kolay bir şekilde.
Elosu için istiyorum çünkü düşük elolar cidden kanser zaten kendi elomda yüksek csye geçmiştim o yüzden satmıştım baştan kasmak istemiyorum. Veya şeyde yapabilirim sadece boş hesap alıp onu kendim doldurabilirim ama öylede biraz pahalı malesef.
 
Elosu için istiyorum çünkü düşük elolar cidden kanser zaten kendi elomda yüksek CS'ye geçmiştim o yüzden satmıştım baştan kasmak istemiyorum. Veya şeyde yapabilirim sadece boş hesap alıp onu kendim doldurabilirim ama öylede biraz pahalı maalesef.
Elonuz yüksek ise zaten kasarsınız, eğer yüksek değil ise boşuna milletin eğlencesini bozmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı