2023'te ne olacak?

2023'ün olayı hedefler. Başka bir yanı yok, kimse de zaten 2023 yılında süper güç olacağız demiyor :)
Hocam neler neler diyorlar🤣

Lozan Antlaşması bitecek diyorlar, Lozan yüzünden çıkaramadığımız kaynakları çıkarabileceğiz, bor çıkaracağız falan diyorlar🙂 Sağın da solun da gericisi çok sakat hocam. Orta direk en iyisi🤣
 
2023'ün olayı hedefler. Başka bir yanı yok, kimse de zaten 2023 yılında süper güç olacağız demiyor :)

Yapılması planlanan projelerin hedeflerine ulaşılması bekleniliyor.

Tabi bunu bazı süper zeka arkadaşlarımız dalga geçmek amacıyla kullanıyor, orası ayrı bir mevzu.
Almanya'da olsak falan tamam da, savunma alanı dışında başarısı olmayan bir hükümetin hedefleriyle dalga geçmeyelim de ne yapalım? Motivasyon verip daha moralli bir şekilde mi batalım? Gitmeden önce belki bir seçim daha kazanıp daha da kötüleştiririz durumu diyerek yapılmış seçim için oy toplama propagandası.
 
Bence büyük bir şey olmayacak (Cumhuriyetimizin 100. yılına girmesi hariç). Bazı gelişmeler olabilir ama hangi konu ve alanda olduğunu kestiremeyiz. 5 yılda 1 gerçekleştiğinden bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçimi 2023'e denk geliyor ve birkaç hedef ve proje bitirilip hizmete sokulacak. Örneğin 1915 Çanakkale Köprüsü gibi. Planlanan tarih 18 Mart 2022 ancak eğer bir aksaklıktan dolayı gecikme olursa en geç 16 Eylül 2023'te açılacak. Bunun dışında normal bir yıl olur büyük ihtimalle. Ekonominin durumu, Yaşam kalitesi vb. şeyler iyiye mi kötüye mi gider bilemeyiz. Ha eğer iyiye giderse güzel olur elbet. ''Lozan bitecek, dolar 5₺'nin altına inecek, bor madeniyle beraber süper güç olacağız'' düşünceleri saçmalıktan ibaret. Başka söyleyeceğim söz yok. Görüşlerim bu kadar. İster katılırsınız ister katılmazsınız size kalmış. Her türlü görüşe saygı duyarım. İyi günler dilerim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı