- Katılım
- 1 Eylül 2020
- Mesajlar
- 2.667
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 12
Bugün dışarıya çıktım kaos ortamı hakimdi.
Tam kapanmanın amacı tatil mi? Bana bunu açıklayabilir misiniz acaba?Sen kalabilirsin, başkasına ne diye karışıyorsun ki?
Berbere gidecektim bugün gidemedim. Sinirliyim...
Çünkü sana virüs bulaşırsa, tanıdığım birine dolayısıyla bana ve aileme bulaştırma olasılığın var, milyonlarca kişi bu olasılığa dahil. Bu bencillik olur.Sen kalabilirsin, başkasına ne diye karışıyorsun ki?
Yahu ülkene her gün onlarca turist geliyor, senin dediğine bak.Bana bunu açıklayabilir misiniz acaba?
Arkadaşın dediği başkasına karışmak değil hocam ama insanların dışarda gezmesi tatile gitmesi hepimizi etkiliyor maalesef. Üstelik bugün bodruma giriş trafiği tıkanmış. Orada bu yükü kaldıracak kapasitede hastane yok. Bunları düşünmek lazım!Sen kalabilirsin, başkasına ne diye karışıyorsun ki?
Boşuna PC toplamadık. Game on!![]()
Benim sorumu yanıtlar mısınız?Yahu ülkene her gün onlarca turist geliyor, senin dediğine bak.
Benim sınavım yok şükür. 25 sene önce bitti o olaylarBir de sınavlara çalışma olayı olmasaydı iyiydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.