Samsung A31 nasıldır?

4Cosmos

Hectopat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
246
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu fiyat bandında güzel bir telefon olduğunu düşünüyorum, RAM biraz düşük ama bence iş görebilecek bir telefon. Olumlu/olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
 
Hocam az önce Pro'ya bakmışım, POCO X3 nfx önerdiler. Kafam çok karışık bir durumda.

Hocam X3 NFC'nin yazılımsal sorunları var.

Hocam oyun için yazılımı sıkıntı çıkartabilir. Aynı GPU'yu kullanan bir Xiaomi telefonu kullanıyorum (Note 9s).
Daha az önce oyundan sinirim bozuk bir şekilde ayrıldım. MIUI 12.0.6 yüzünden dokunmatik takılıyordu. Hadi tamam diyelim buna, bu tür sorunlar.
Sizde yaşanmadı diyelim.

MIUI 11 de cihazım pugbm oyununda HD-yüksekte ortalama 55 FPS alıyordu. En düşüte çok rahat bir şekilde 60 alıyordu, hiç zorlanmadan ve ısınmadan. Bu o fiyatta (2500'e almıştım) hiçbir cihazın yapamayacağı bir şeydi. (ben cihazımı aldığım zaman Note 8 Pro daha yüksekti, Realme 7 içinde aynı şey geçerli)

MIUI 12 güncellemesini yaptıktan ise HD-yüksekte en fazla 35 FPS falan aldım. Genelde 25'e kadar düşüyordu. Akıcı-aşırı yüksek yaparsam eğer 45'e kadar çıktığı oluyordu. Yani FPS düşüşünü siz tahmin edin ve cihaz şu anda en düşüğe alsam dahi ısınıyor.

MIUI 11 çok fazla batarya tüketiyordu, MIUI 12 de bu düzeltildi ama sanki telefon güç tasarrufu modunda gibi. Bir de en sinirimi bozan olay şuydu. Arkadaşlarımla rank kasıyorduk. Tam atladık bana ayarlardan bildirim geldi. Yanlışlıkla bastım (biliyorum "Game Turbo" adındaki özellikten kayan bildirimler kapatılabiliyor) ve 2 saniye geçmeden oyuna geri girdim. Oyunu yeniden başlatmıştı. Bellekte hiçbir şey tutamıyor ama şöyle bir şey var bu dediğimi 3 GB RAM'ı olan P Smart 2019 veya 7 yıllık Galaxy Note 4 yapabiliyor. Şunu belirtmek isterim MIUI 11 de bu bellekte tutamama durumunu çok yaşamadım ama MIUI 12 de bunu abartılı derecede yaşıyorum.

Tabi çok güzel bir nimet var, bu nimet "ROM" adını verdiğimiz bir nimet.Rom atarak (garantisi gidiyor) bu tür sıkıntıların (MIUI'dan yani, sıkıntının ta kendisi) hepsinden kurtulabilirsiniz.
Bir de yanlış hatırlamıyorsam adreno 618,14 nm idi.
Başarılı bir yazılımı ve 7 nm MALI-G76 MP4 ile Realme 7 güzel bir alternatif olur.Rom atamam diyorsanız Realme 7 öneririm.

İkisi de yaklaşık aynı sıcaklığı verdiğini söyleyebiliriz (bir testte öyleydi. İkisi de sonuç olarak 40 derece oluyordu)
 

Geri
Yukarı