Witcher 3'ün geçilemeyecek kadar zor olması

Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
445
Çözümler
3
Görev yaparken aşama aşama 50 tane yaratıkla dövüşüyorum ve aşırı zorlanıyorum. 1 can kalınca can basacak bir şey kalmıyor. Quen (koruyucu kalkan) ile oyunun belli bir kısmına kadar ancak gelebildim. Oyunu 2 aydır oynamama rağmen hiçbir ilerleme kaydedemedim. Oyunun neden bu kadar zor olduğunu anlamış değilim.
Bu oyunu nasıl kolaylaştırabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
*Ayarlardan kolaya çekin (Sadece Hikaye)
*İksirleri geliştirin
*Teçhizatları geliştirin
*Kendinize uygun şekilde skill pointleri dağıtın. (Onları slotlara eklemeyi unutmayın)
*Yaratıkların zayıf oldukları yağları kullanabilirsin.
*Levelinin yetmediği görevlere girmemelisin.
Ama ayriyeten oyunun zor olduğunu düşünmüyorum. Defalarca Ölüm Marşında oynamış biri olarak söyleyebilirim.
 
Hangi zorlukta oynuyorsun? Dövüştüğün canavarların zayıf noktalarını yaratık külliyatından görebilir ve ona göre dövüşebilirsin. Ayrıca dövüşe girmeden önce iksirlerini hazır etmeyi unutma, çok faydası olur.
 
Ayarlardan zorluğu azalttıysanız yüksek ihtimalle ekipmanlarınız yetersiz geliyordur. Onun içinde başlangıç için kolay para kazanma (inek, domuz gibi hayvanları igni ile yakarak postlarını satmak gibi) yöntemi ile kron kazanıp ekipman alabilir veya "?" noktalardan ekipman bulabilirsiniz.
 
Oyun tarihindeki en kolay oyunlardan biridir aslında. "?" kısımlarını haritada gezerek güçlü eşyalar bulabilir, hayatta kalmaya yönelik yetenekleri açarak geçemediğin yerleri geçebilirsin. İksirler ve yağlar da iyi iş yapıyor unutma. Rakiplerine uygun kılıç kullan, yaratıklara gümüş, insanlara mutlaka çelik kullanacaksın.
 

Geri
Yukarı