Forumda aşırı ileri siyaset yapılmasın

Ben de istiyordum bunu sonradan anlaşılıyor mümkün olmadığı. Forumda yetkililer bu konuda taraflı davranıyor ama bundan eminim kendi görüşüne uymuyorsa direkt cezayı basıyor ya da raporların önemsenmiyor vb. yapılacaksa düzgün olsun madem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tartışmaları okuyan ben ve diğerleri.
çitlemek.jpg
 
Ben de tam tersi, acik acik her sey tartisilabilsin, konular hic bir zaman kitlenmesin sadece konu disina cikanlar banlansin istiyorum. ( Konu bani olsun, o konuya yazamasin )

Forumlarin amaci zaten bu olmali. Ozgurce fikirlerini paylas.

2 tane velet yuzunden nice tartismalar kilitleniyor.
 
(...) Bence bu konularda abartarak konuşanlar cezaya tabi tutulmalı.
Ucunu kaçıranlar yaptırıma tutuluyor ve sansasyon yaratacak potansiyelde olan mesajları, ilgili konu içerisinden siliniyor zaten. Maalesef ülkedeki gergin atmosfer foruma da doğal olarak yansıyor. Yapılabilecek çok da bir şey yok bu durumu rasyonelleştirerek ucu açık hale gelmeden evvel önüne mutlak biçim geçebilmek adına.

(...) Bana kalırsa siyaset tamamen yasaklanmalı.
Burası bir forum sitesi ve 'forum' kavramının tanımını sınırlıyor, esprisinden çıkartıyor bu tip istekler maalesef. Karmaşa da olsa kavga da çıksa karşılıklı fikir beyan edebilmek için var forum siteleri.

Tartışmak bir ihtiyaçtır ve forum sitesi bu gereksinimi, gerekli ortamı yaratmakta güçlük çekerek insanların gidermesinde olanak tanıyamıyorsa maalesef ki bir esprisi kalmıyor. Her tartışma da içi ısıtan cinsten, sakinlikle gerçekleşecek diye bir kaide yok maalesef.

En fazla, bu doğrultuda yaptırıma tabi tutulacak olan senaryoların yelpazesini genişletip daha geniş şekillerde tertibe sokma yoluna gidebilirsin; hepten yasakçı zihniyetle etiğe aykırı olmayacak ve özgürlüğü kısıtlamayacak şekilde bir yere varamazsın.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı