Forumda aşırı ileri siyaset yapılmasın

Ben de istiyordum bunu sonradan anlaşılıyor mümkün olmadığı. Forumda yetkililer bu konuda taraflı davranıyor ama bundan eminim kendi görüşüne uymuyorsa direkt cezayı basıyor ya da raporların önemsenmiyor vb. yapılacaksa düzgün olsun madem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tartışmaları okuyan ben ve diğerleri.
çitlemek.jpg
 
Geçmişte yasaktı, Neşeli Enginar'ın "PKK'daki K harfi "ka" mı yoksa "ke" mi okunur?" konusuna bile onay verilmedi geçmişte. Bundan bile nem kapan bir yönetim varken şimdiki duruma bakınca tuhaf geliyor. :D
 
(...) Bence bu konularda abartarak konuşanlar cezaya tabi tutulmalı.
Ucunu kaçıranlar yaptırıma tutuluyor ve sansasyon yaratacak potansiyelde olan mesajları, ilgili konu içerisinden siliniyor zaten. Maalesef ülkedeki gergin atmosfer foruma da doğal olarak yansıyor. Yapılabilecek çok da bir şey yok bu durumu rasyonelleştirerek ucu açık hale gelmeden evvel önüne mutlak biçim geçebilmek adına.

(...) Bana kalırsa siyaset tamamen yasaklanmalı.
Burası bir forum sitesi ve 'forum' kavramının tanımını sınırlıyor, esprisinden çıkartıyor bu tip istekler maalesef. Karmaşa da olsa kavga da çıksa karşılıklı fikir beyan edebilmek için var forum siteleri.

Tartışmak bir ihtiyaçtır ve forum sitesi bu gereksinimi, gerekli ortamı yaratmakta güçlük çekerek insanların gidermesinde olanak tanıyamıyorsa maalesef ki bir esprisi kalmıyor. Her tartışma da içi ısıtan cinsten, sakinlikle gerçekleşecek diye bir kaide yok maalesef.

En fazla, bu doğrultuda yaptırıma tabi tutulacak olan senaryoların yelpazesini genişletip daha geniş şekillerde tertibe sokma yoluna gidebilirsin; hepten yasakçı zihniyetle etiğe aykırı olmayacak ve özgürlüğü kısıtlamayacak şekilde bir yere varamazsın.
 
Son düzenleme:
Bazı insanlar forumda olan bu siyasi tartışmaları okuyunca kimin doğru kimin yanlış olduğunu anlıyor. Ben de forumlarda yapılan siyaset sayesinde doğruyu ve yanlışı biliyorum. O yüzden siyaset konuşmak yasaklanmamalı. İnsanları gerçeklerden uzaklaştırmamalıyız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı