Millenicom Fiber Modem için 15 TL Aylık Ücret İstedi

NetSpeed'i bir araştırın derim. Son zamanlarda bayağı bir kullanıcının geçiş yaptığını gördüm.
Hemen bakıyorum. Vodafone Fiber gördüm az önce, 200 Mbps sunuyor ama onda da modem kirası varmış 10 TL.
 
Hemen bakıyorum. Vodafone fiber gördüm az önce, 200 Mbps sunuyor ama onda da modem kirası varmış 10 TL.

NetSpeed üzerinden alabileceğiniz Max paket 75 Mbps ve çoğu akşam packet loss sorunu oluşuyor. 1 yıldır çözmüş değiller. NetSpeed sanıyorum ki size uygun olmayacaktır.
 
Evet. Recep Baltaş Millenicom'dan isyan ettiğine göre artık herkes Millenicom'dan illet etmiş gibi yazar.

"Klasik Technopat çöp yorumlar" hayırlı olsun.

Bu arada Türkçe kelime içinde İngilizce kelime kullanmışım pardon.

Düzelttim.
 
Modem kirası alsanız da almasanız da fiber paketlerde mevcut diye biliyorum. Bazı firmalar kirayı bırakın müşteriye kendi aldığı modemi bile kullandırmıyor, bir şekilde engelliyor. İzin vermeleri bile mucize.

Fiber konusunda gördüğüm kadarıyla ülke genelinde hiçbiri SOL kadar iyi olmadı fakat fiyat anlamında hayal kırıklığı biraz.

Comnet'e baktınız mı İstanbul için? İyi bir alternatif olabilir.
 
TurkNet'in birlikte çalıştığı MNG Kargo, başvuru belgemi bir türlü yollamayınca -kaybetmiş de olabilirler- sinirlendim, Millenicom'a bir bakayım dedim. Aradılar, aylık 15 TL fiber modem ücreti var dediler. Fiber modemim var dememe rağmen ısrar edince iptal edin dedim.

Bu nasıl bir saçmalıktır dostlar? Millenicom kullanan var mı?

Hocam bende ilk başta Millenicom'a başvuru yapmıştım 2 ay boyunca uğraştım kurulumu yapmayacaklarını anladıklarımda TurkNet'e geçtim onda da 1 ay sürdü ama sonunda memnunum yani kullanabilirsiniz öneririm. 🙂 👍
 
Kullanıyorum hocam. Fakat VDSL. Bana 50 Mbps veren tek firma oldu. Taahhüt yapmadım. Modemi de kendim aldım.
 
Hocam bende ilk başta Millenicom'a başvuru yapmıştım 2 ay boyunca uğraştım kurulumu yapmayacaklarını anladıklarımda TurkNet'e geçtim onda da 1 ay sürdü ama sonunda memnunum yani kullanabilirsiniz öneririm. 🙂 👍
Kurulum işi biraz şans işi, yerden yere göre değişiyor. Ben başvuru yaptığım zaman, aynı gün gelip port bağladılar; ertesi gün ise interneti bağladılar.
 

Geri
Yukarı