8500 TL laptop tavsiyesi

Bütçe
5000-8500 TL
Bu laptop benim de araştırırken dikkatimi çekti. RAM 2*4 şeklindeymiş ve maalesef kapasite artmıyormuş. Keşke RAM kapasitesi arttırılabilseydi o zaman hemen alırdım bunu.
16GB ram yalnızca Gaming Laptoplarda ve Workstationlarda olur. Günlük kullanımda 16gb rami napacaksın? Ryzen 7 5700U ve dual channel 8gb ram ile boş zamanlarında GTA 5 vs oynarsın. Kaldı ki oyun oynayacağım dememişsin bile o yüzden gereksiz.
 
Arkadaşlar Huawei laptoplara da baktım bayağı cidden özellikleri oldukça iyi. Ama marka ismi korkutuyor beni çünkü annemin Huawei telefonu vardı ve ambargodan sonra oldukça işlevsiz kaldı. Bir de anladığım kadarıyla Huawei laptop alanında oldukça yeni bir marka acaba uzun vadede bir sıkıntı çıkartır mı?
 
Arkadaşlar, taşınabilirlik durumu açısından bir laptopa ihtiyacım var ve galiba pazartesi satın alacağız. Canlı derslere girmek, ödevleri yapmak, video izlemek, müzik dinlemek ve bazen dizi izlemek için kullanacağım. Bütçe en fazla 8500 TL'ye kadar çıkabilir.
Önemsediğim özellikler şunlardır:
-Malzeme kalitesi.
-İşlemci gücü.
-Ekran kalitesi.
-RAM kapasitesi (en az 8 GB RAM olmasına önem veriyorum. Bir de RAM'i yükseltilebilir olursa çok güzel olur ileride duruma göre bir 8 GB RAM daha ekleyip 16 GB RAM yapmış olurum.)
Not: Ailemi ikna edemediğim için mecbur mağazadan alacağız. Mağazada mevcut ürünleri öneriniz.
Şimdiden yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum.

Huawei Matebook D16 çok övdükleri gibi piyasaya bakınca böylesi yok gibi bakmadan geçmeyin hocam.
 

Geri
Yukarı