Bilgisayar kapandı ve fan sesi geldi

c4dillaK

Decapat
Katılım
24 Temmuz 2018
Mesajlar
42
5 dakika önce Discord'da gezinirken Windows bir anda kapandı ve bir fan sesi geldi. Daha önce hiç böyle bir fan sesi duymamıştım. Hemen kasayı kapatıp 1-2 dakika bekledikten sonra tekrar açtım. Şu anlık bir sorun yok fakat sesin nereden geldiğini bilmiyorum. Sorun olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vaktinde bu kadar kötü bir marka olduğunu bilmiyordum.

Aynı duruma birçok kişi düşebiliyor en azından önemli olan farketmiş olmanız. Buna ben de dahildim. Resmen farkında bile olmadan 10 ay sistemi C4 (!) ile çalıştırmıştım Allah'tan herhangi bir şey olmadı. Güvenmemek lazım böyle markalara.
 
Aynen hocam peki önerebileceğiniz bir güç kaynağı markası var mıdır?

Şu işinizi görür diye düşünüyorum. Sisteminizdeki parçalara 450W önerilmiş genel olarak. Şahsen de bu markayı kullanıyorum, kaliteli bir marka.

 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı