Toplama PC'ye nasıl format atılır?

Forumda baktım baya kişi yapmış. İlk şu anki kasaya deneyeceğim windows 8i evdeki laptop da sıkıntı yok. Zaten kasa çöp, olmazsa da bi sıkıntı çıkmaz.

Girdim siteye indirmek için üye olun dediler ama üye alımı yok diyolar. Eğer sizin üyeliğiniz varsa özelden atsanızda indirmeye başlasam sonra değiştirirsiniz şifreyi.
 
Öncelikle kuracağın sisteme kesinlike 64 bit yükle. Şimdi konu biraz uzayacak ama bence en ideal sistem bu :
Toplam (KDV Dahil):​
2.089,22 TL
*1.566,91 TL
 
Benim tavsiyem 2 GB ve altı için 32 bit , üstü için ise 64 bit kullanman yönünde. Bu arada yukarıda yazdığım sisteme bir bak derim. Her ihtiyaca karşılık verip bütçeni aşmayacak şekilde yapmaya çalıştım. Bence bu konudaki en ideal sistem o.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı