LL120 fanlar Lighting Node Core'a bağlıyken çalışır mı?

antidoto17

Femtopat
Katılım
7 Mayıs 2021
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, iyi günler. İclue 465X kasam var, hayatımdaki ilk masaüstü bilgisayarım. Kurulumu yaparken içinden gelen LL120 fanları hem anakarta taktım hem de lighting Node Core'a bağladım. Egzoz fanı olarak 3 tane Arctic P12 pst PWM aldım fakat anakartımda başka fan takacak yer yok. Sorum şu, eğer LL120 fanlarım lighting Node Core'a bağlı, o da anakarta bağlı. LL120'lerin anakarttaki bağlantılarını çıkartsam sadece Lighting Node Core'a bağlıyken çalışırlar mı?

Şimdiden teşekkürler, sağlıklı günler.
 
LL120'lerin anakarttaki bağlantılarını çıkartsam sadece Lighting Node Core'a bağlıyken çalışırlar mı?
Çalışmazlar. Lighting Node Core sadece fanların RGB ışıklarını kontrol eder. Commander Pro'ya sahip olsaydınız fanlarınızı da oradan yönetirdiniz ve dediğiniz doğru olurdu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı