Xperia L ROM Yükledikten Sonra Açılmıyor

goldmobile

Kilopat
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
248
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler herkese. Benim Xperia L telefona custom ROM yüklemiştim, çalışıyordu. Bugün tefefonu yeniden başlatmak isterken kapandı ama açılmadı. Şarja takıyorum tık yok, ışık da yanmıyor, PC de görmüyor. Ne yapabilirim? Bilgisi olan varsa, yardım etsin. Teşekürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En büyük sorun da bilgisayarın görememesi ama bu sabah telefonu öylesine açmak isterken kırmızı ışık yanıp söndü ama açılmadı. Düşündüm şarjı yok onun için şarja taktım öyle denedim ama şarjdayken ışık da yanmıyor. Anlamadım gitti. Şarj aleti çalışıyor, belki telefon şarj etmiyor dedim şu an bataryayı ayrı cihazda şarja taktım bir de öyle denıyeceğim.

Anladığım kadarıyla telefon brick olmuş.
Stock ROMzip
arsanız düzelecektir ama böyle bi durumda bilgisayarın telefonu görmesini sağlamakta ayrı dert.
Şunları indirin ve yükleyin eğer bilgisayar telefonu görürse Stock ROM atın.
https://dl-ssl.google.com//android/r...er_windows.zip
http://adbdriver.com/upload/AdbDriverInstaller.exe
İlk linkde bir şey yok, ikinci linkde ADB driver yüklendi. Bu ADB nedir bilgin var mı? Ne işe yarıyor, nasıl kurulur telefona?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ADB telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan herşeyini kontrol etmek için vardır. Aslında size sadece stock ROM ve cihazın driverı gerekli ADB biraz daha karışıktır.

XL_updatechecker_Exe_xb.zip - File Shared from Box bunu indirin bu stock ROMu bulanızı sağlar.

Buradan da USB driverlarını indirebilirsiniz. androidxda.com: Download Sony Xperia USB Drivers
rom var zaten usb driver linkide sony copmaniona götöröyor o. da var zaten ama nasıl kutrarmam lazım programlar işe yaaramıyor
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı