Samsung S5'ten Lumia'ya Geçmek

Kardeş al, ama tavsiyem uygun fiyata elindekini satabilirsen 1520 al, fiyatı 1500 dolaylarında sıfırının. Ki bu fiyat 0 için çok iyi, temiz ikinci el de olur. Eğer sıkıntı değilse beklemeni ve 899tl ye 640xl almanı veya 699tlye 640 almanı öneririm.
 
Ben geçtim aman pişman oldum. Kişileştirme yok. Stabil ama düşük bütçelerin telefonu bence. 2 ay sonra dayanamadım yine Androide geçtim.

Bu arada S5 şuan için iyi bir cihaz neden Lumia'ya geçesiniz ki? Çok değiştirmek istiyorsanız Note 4 alın. Samsung Note 4'de evrim geçirmiş bence.
 
Kullandığınız uygulamaların Windows Phone mağazasında olup olmadığına bakın. Eğer uygulamalara önem vermem güncellemeler 2 hafta sonra gelsede olur ben hızı ararım stabilite ararım derseniz bence alın. Bütçenizi 300-400 lira arttırarak Lumia 1520 almanızı öneriyorum. 900 ila 1200 lira arasında ikinci el bulabilirsiniz. Lumia'lar hepsiburada sitesinde gerçekten ucuz fiyatlara satılmakta. Fakat bazı sitelerde kullanılan cihazları geri gönderiyorlar gibisinden yazılar görmüştüm. Orasını iyi araştırmak gerekir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı