Okulda nasıl zaman geçer?

Ben teneffüslerde arka sıraya otura otura, boş derslerde, kantinde, serviste kitap okuyorum, tavsiye ederim. Bu anlattıklarımı yaparak 1 ayda ''İnce Memed'' dörtlemesini bitirdim.
 
Bir A4 kağıdı bulun kendi ülkenizi kurun kendi silahlarınızı çizin ve savaşın ama bir gariplik olacak, sadece siz kazanacaksınız, ben hep bunu oynuyordum aşırı eğlenceli.
 
Biraz genel konuştum ama yine de düşüncemin arkasındayım. Liseler herkesin seviyesine göre insanlarla dolu, nasıl olmuyor? İllaki biri vardır. Bu kendini toplumdan soyutlamaktan başka bir şey değil. Kafa dengi olmasa bile insanlarla iletişim kurulmalı, her türlü vakit geçer. Herkes birbirinin aynısı olsa ne zevki kalır ki?
Haklısınız herkes birbiriyle aynı olsa hiç bir zevki kalmaz. Ama seviye illa kafa yapısı uyuşacak demek değil. Mesela bizim okulda asansör sistemi uygulanıyor. Ama ben bizim sınıftaki çocuklarla seviyem aynı olmasına rağmen hiç birisiyle anlaşamıyorum. Anlaştığım arkadaşlarım başka sınıflarda. Yani başka seviyelerde. Zevkler ve renkler meselesi.
 
Telefonunda yerin varsa youtube üzerinden ya da Netflix'ten falan film, video tarzı şeyler indir. SnapTube diye bir şey de vardı, android telefonlar için. Lisede hayat kurtarıcımdı. İndirip, indirip oradan izliyordum devamlı. Eğer çok çaresiz durumda isen Wattpad indir, ergen kitaplarından uzak dur, güzel kitaplar da var.
Önemli uyarı; Kulaklık can kurtarandır.
 
Bu bana biraz abartı geldi

Bu şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz beni de eleştirebilirsiniz başımın üzerinde yeriniz var, ama daha demin ki konuşma şekliniz ve tavrınız hoş değildi hoş olmayan tavrınıza ben de bu şekilde cevap vermeyi tercih ettim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı