Hangi Arama Motorunu Kullanıyorsunuz?

Hangi Motoru Kullanıyorsunuz?


  • Oy verenlerin toplamı
    91
Sanki devlet sırları saklıyor triplerine giren insanlara diyecek söz bulamıyorum. Hayır, n'olmuş arama geçmişime göre bana reklam vs. verdiyse? Benim için çok daha iyi, ilgilendiğim şeylerin indirimlerini, kampanyalarını vs. görmek.
 
Google kullanıyorum. Kullanma sebebim alışkanlıktandı. Son zamanlarda Google hizmetleri arttıkça değiştirmek de istemedim. Ellerim meşgulken Google Asistan ile alışveriş listesi oluşturabiliyorken, fotoğraf aktarmak için kablo derdinden kurtaran Google Fotoğraflar uygulamasını kullanırken neden arama motorunu kullanmayayım ki?
 
Adsense kullandığım için google, yandex kurumsal mail hizmetini kullandığım için yandex girdiğim oluyor. Ancak bir yüzde olarak belirtirsek %70 Google %30 yandex diyebilirim.
 
Ben yerli ve Milli olan Türk yapımı VUHUV'u kullanıyorum. Vuhuv tamamen yerli ve kendi Arama Botu ve kendi alt yapısı var. Tamamen Türkçe. Sizede Vuhuv'u kullanmanızı öneririm.
Buradan girebilirsiniz:
 
Ben yerli ve milli olan Türk yapımı vuhuv'u kullanıyorum. Vuhuv tamamen yerli ve kendi arama botu ve kendi alt yapısı var. Tamamen Türkçe. Size de Vuhuv'u kullanmanızı öneririm.
Buradan girebilirsiniz:

Güzel hort ve güzel reklam.
 

Geri
Yukarı