Komut istemindeki "Toast" yazıları

SleenzyY

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
709
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepinize merhabalar, komut istemini açıp Tab tuşuna bastığım zaman Toast ile alakalı bir şeyler çıkıyor. Aşağıya bırakıyorum. Bunlar nedir? MBAB ile arama yaptım hiçbir şey bulamadı. Sizde de var mı?
Bir de MBAB bilgisayarımı otomatik olarak 14:01'de taradı ardından 18 virüs buldu. Fakat ben daha 2 gün önce silmiştim, bir şey de indirmedim. İndirdiğim tek şey Google Chrome'di. Nereden gelmiş olabilir?
Bir de glass wire setupunu indirdim fakat uygulamayı kurmadım bile.
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize merhabalar, komut istemini açıp Tab tuşuna bastığım zaman toast ile alakalı bir şeyler çıkıyor. Aşağıya bırakıyorum. Bunlar nedir? Mbab ile arama yaptım hiçbir şey bulamadı. Sizde de var mı?
Bir de mbab bilgisayarımı otomatik olarak 14:01'de taradı ardından 18 virüs buldu. Fakat ben daha 2 gün önce silmiştim, bir şey de indirmedim. İndirdiğim tek şey Google Chrome'di. Nereden gelmiş olabilir?
Bir de glass wire setupunu indirdim fakat uygulamayı kurmadım bile.

Bilgisayarın tost makinesiyse öyle görünüyor olabilir.
 
Artı -3 Eksi
Attığınız kodlar Windows'un bazı özelliklerini değiştiriyor. Mesela son attığınız kod Windows hesap fotoğrafını toast. Png'ye dönüştürüyor. Kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm.
Kaspersky indirirken MBAB'ı silmemi önerdi. Sizce silmeli miyim? Ayrıca kurulum başarısız bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir dedi. Bir daha indirmeye çalışayım mı?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı