2400TL'ye Samsung LC27RG50FQMXUf alınır mı?

  • Konuyu başlatan leyleq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.312
Tek eksisi 4 ms olması diyebilirim. Ek olarak G-Sync özelliği de mevcut.

Detaylı özelliklere buradan ulaşabilirsiniz:
@Ekin2407 Hocam aslında model numarası o, Normalde 27" CRG5 diye geçiyor sitesinde.
 
Kesinlikle alınmaz, sakın almayın. Sakın!


G5 alın geçin. Wqhd monitör, çok daha üstün.

Dediğin modelde G-Sync yok!
 
Kesinlikle alınmaz, sakın almayın. Sakın!


G5 alın geçin. WQHD monitör, çok daha üstün.
Neden? Açıklar mısın?

Tam tersine G5'in ghosting gibi kronik hataları yok mu?
 
VA panel gördünüz mü oradan derhal uzaklaşın. Kaçın. 1 sene sonra 1ms 2ms GtG VA paneller anca çıkacak. O zaman VA panel alınır. Hatta ben o zaman imkanım olursa İPS yerine VA tercih edecegim.
Sizin düşünceleriniz neden değişip duruyor 🤔. Bi' S2422HG övüyorsun, sonra karar değiştirip sadece G7 alınır diyorsun, şimdi de VA alınmaz skrt skrt diyorsun.
 
Sizin düşünceleriniz neden değişip duruyor 🤔. Bi' S2422HG övüyorsun, sonra karar değiştirip sadece G7 alınır diyorsun, şimdi de VA alınmaz skrt skrt diyorsun.

Kullanmadıgım zaman yazmış olabilirim. Bir tane kullandım ve VA'dan sogudum. Tepki süreleri yerlerde. G7 1ms GtG VA o sebeple alınır. G7 her zaman öneriyorum. Diger VA'lar alınmaz çünkü Rtings'de 20 ms' ölçümler yapılmış neredeyse hepsini inceledim. Hatta Ölçümler hızlı olsa bile OverShoot oranları yüksek oluyor bazılarının.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı