Ethermine yeni ödeme politikası (1 Haziran 2021)

aynen ıcerıde bakıye var ay sonunu beklıcez yada yenı sıstemdekı 0,005 olunca farklı bır cekım var onu cekıcez ama o da nasıl cekılıyor henuz bılgım yok
Binance değil de başka bir kripto borsası diyorlar. Binance'ye üye olana kadar göbeğiniz çatladı birde başka borsayla uğraşamam, binancepoola fala geçerim, burada ki eth 28'inde hesaba geçsin artık.
 
Güncelleme: mevcut hesabınızla manuel çekim yapamıyorsunuz. Çünkü size metamask hesabı açtırıyor ve oranın ayrı bir cüzdan kodu var. Eğer ayda 1 ödeme istemiyorsanız mining'i bu yeni cüzdana yapmanız gerekiyor. Benim merak ettiğim konu şu metamask bu kısımdan kendi cüzdanınıza yollarken komisyon alıyor acaba aylık ödemede de komisyon alacak mı? Birde manuel ödeme talep ederseniz 1-2 dolar ethermine'n kendisine, paraya bağlı olarak da metamask'a komisyon ödüyorsunuz. Zaten 3 kuruş kazanıyoruz anlaşılan parayı bunlara dökeceğiz.

Bu ayın 28'ini kadar daha devam edip başka alternatiflere yöneleceğim.
 
Merak ettiğim bir şey var son güncellemeden ötürü binance pool geçmeyi düşünüyorum. Gününe göre değişiyor 16-20 saat arası kazımda bırakıyorum tek RX580 kartımı. Binance pool geçmek 24 saat çalıştıranlar için mi mantıklı arada kazımı bıraktığım saatler dolayısıyla Ethermine kıyasla kazancım düşer mi?
 
Benim Binance TR hesabıma düşmüyor nedense 0,025 ETH olmasına ragmen. Metamask ile ücretini ödeyerek almak istiyorum fakat hata alıyorum. Nasıl ilerlemem gerekiyor bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Metamasktan almayı denerken hata alıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı