LGS Son 3 Gün ve Stresim Var

2 yıl önce ben de aşırı stresliydim. Örneğin; kurstaki matematik öğretmeninin getirdiği soruların yarısını bile yapamıyordum, ama girdiğim hiçbir deneme LGS kadar kolay değildi.O yüzden çalışmış ve çabalamışsan Allah'a güvenin ve dua edin kardeşlerim.
Sınav dünyanın sonu değildir.
 
Bende böyleydim ama önüne sınav kitapçığı gelince rahatlıyorsan merak etme. Son günler zihnini artık yorma mümkün olduğu kadar bilgisayar ile vakit geçirme gözlerini dinlendir. Sınav gecesi uyumak çok zor ama sen yine de uyumaya çalış. Diyeceklerim bu kadar başarılar dilerim bende geçen sene girdim %3.40 dilime girdim. Bu sene sınav daha kolay olur diye düşünüyorum.
 
Hocam bende gireceğim gram kafaya takmayın son gün bilgisayar vb... Hiçbir şey ile uğraşmayın foruma girmeyin sonrasını Allah'a bırakın. Siz zaten elinizden geleni yapacaksınız bende denemelerde 380-370 arası geziyorum.

Ben de 380 üstü alıyorum fakat bu dershanelerin yaptığı denemeler aşırı zor oluyor. Dershane denemelerini çok ciddiye almayın derim.
 
1 senedir sınava hazırlanıyorum. Okula gidemedim herhangi birisinden ders alamadım. Ancak bu yolda çok zorlansam da zorluklar yaşasam da artık 380-430 arası denemelerden puan alıyorum. Hedefim 440 puan yani %2.5 yüzdeliğe girmek. Ancak ailemin benden beklentisi var ve ben bunu yapamayacak stresine giriyorum. Okula göre ortalamam bayağı yüksek ancak sanki beni çoğunluk geçecek hissine kapılıyorum. Etrafımdaki veliler çocuklarını öve öve bitiremiyorlar. Benim de stresim artıyor bazen denemelerde yapabileceğim soruları bile dikkatimden dolayı kaçırıyorum. 380 puan ile gidebileceğim şehirdeki en iyi 3 fen lisesinden biri var ancak ailem oraya gitmemi istemiyor. Yani böylelikle yüküm artıyor yani fen lisesi istersem yüksek bir yer olmalı diğer liseler içinde bu da benim stresimi arttırıyor. Bu stresi nasıl atlatabilirim?

Hocam bunu unutmayın dünyanın sonu değil.
 
Hocalarımm bu arada nedense okul denemelerinde 200-250 arası geziyorum işte bunlar sizi korkutmasın evdeki denemelerde 380 maksimum 400 yaptım.
 

Geri
Yukarı