CS:GO mu Valorant mı?

Size nasıl geliyor bilmiyorum ama valorant bana CS.16 ya da 1.5 deneyimini yaşatıyor mekaniklerini ona benzettim, skill olayını hiç sevmedim, seveceğimi de sanmıyorum diğer açıdan silah tasarımları ya da grafikler garip geliyor ya da vuruş hissiyatı haz vermiyor, CS oynayan bilir armorlu bir adama Deagle ile headshot atıldığında o çıkan ses o his, o tatmin, valorantın 40 fırın ekmek yemesi lazım . Şu an için CS'ye göre tek artısı belki hile sistemi olabilir onun dışında artısı yok. Silah recoilleri de burada arkadaşın biri yazmış dediği doğru ilk 5-10 mermi iyi gidiyor taramaya başlayınca recoil gerçekten kontrol edilmeyecek şekilde bozuluyor valorantta. Bana göre CS her ne kadar valoranttan bir kaç gömlek üstün bir oyun olsa da eski bir oyun ve valvenin yaptığı 10 güncellemeden 9'u oyundan soğutuyor. Bu konuda CS'ye adam akıllı güncellemeler gelene kadar oynamasam bile valorantı destekleyeceğim umarım genel olarak PUBG'ye, Fortnite'a ve Valorantta kaptırdığı oyunculardan ders alır.
 
Onlar üzülmüyor siz niye üzülüyorsunuz? Adam beğeniyor ki oynuyor.

Bütün arkadaşlarım Valorant geçti. CS oynayacak arkadaşım kalmadı zaten. Hayatımdan 1.5 yıl çalındı (bağımlılıktan kaynaklı)
CS'nin 24 tele olduğu zamanları özledim gerçekten. Ne güzeldi tabii o zamanlar yaşım küçüktüx 12-13'tüm. Dolar düşüktü sokakta çocuklar top oynardı. Bende büyük bir geçmiş özlemi var. Şu bilgisayar insanların hayatını alıyor. Keşke geçmişteki gibi yaşayabilsek. Sanaldan tanıştığım kız arkadaşım bile asosyal okullar açılınca gel dedim insan yüzü görmeye gerek yok diyor. Ağlamak üzereyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece CS'nin eskisi gibi olması beni mutlu eder.

[19:38]
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bizim halkımız "grafik" dendiğinde illa gerçek hayata ne kadar benziyorsa o kadar iyidir algısından çıkamıyor. Mesela PUBG ve Fortnite, ikisi debattle Royale ama Fortnite'ın grafikleri daha karikatürize edilmiş ama PUBG daha gerçekçi. Sırf bundan dolayı çoğu insan: Abi Fortnite velet oyunu ya. Diyor. Veletlere göre bir oyun demişsin bir de, bunu neye dayanarak SÖ3ylüyorsun anlamadım. Aksine çoğu insan CS'de yok şöyleydim yok böyleydim, Valorant'ya geçince bir maçta 5-10 kill alıyorum diyor.

CS'yi sevdiğiniz için yükseltmeyin. Ayrıca zaten oyun hileden geçilmiyor. Bir de Valorant'ta her ajanın kendine özgü yetenekleri var, CS:GO ise düz silahlarla kapıştığımız bir oyun. Açıkçası ben işin içine böyle değişik şeyler girdiğinden çok mutlu oluyorum.

Ama bu aralar CS'ye tekrar başlamayı düşünmüyorum değil.

Yahu arkadaş CS:GO'da herkese çıkıyorda bi banamı hile çıkmıyor? Yoksa bu bir uydurma mı?
bütün arkadaşlarım valorant geçti
ah evet benimde öyle
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı