YouTube'deki reklamlardan kurtulma yolları

Tarayıcı için Brave tercih etmek ve reklam engelleyiciyi etkinleştirmek, mobil için Youtube Vanced kullanmak şu an en iyi seçenek. Ayrıca YouTube'un reklam politikasının herkes farkında. 4 yıldır Netflix ve Spotify kullanan biri olarak gerekirse Youtube'u bırakırım ama 1 kuruş para vermem.
Sağa sola üye olurken oto ref link atan Brave mi? Ya da şu kadar BAT kazanacaksınız diyerek aslında söylediğinden fazla kesintiye gidip haksız kazanç elde eden Brave mi?
 
Müziği direkt aramak varken kim niye ona para versin ki?

Arka planda çalıştırmak için extra program kullanman gerekiyor. Her telefon desteklemiyor arka planda çalıştırmayı. Onun dışında Spotify gibi listeler oluşturuyorsun. Sana dinlediğin müziklere göre öneriler veriyor ve çevrimdışı da dinleyebiliyorsun. Ayrıca müzik videosu izlemeye göre daha az internet gidiyor. Ek olarak tüm videoları cihaza indirip istediğin yerde izleme şansın var.
Benim için güzel olması ise yurt dışına gidiyorum geliyorum. Spotify varken ülke dışındayım diye kapatıyordu uygulamayı. YouTube Premium ise gittiğim yerde Premium üyelik olmasa bile çalışıyor. Sadece Premium yazısı gözükmüyor bazen ama müzik ve reklamsız kullanmaya devam ediyorum.
 

Geri
Yukarı