CS:GO'ya tekrar başlanmalı mı?

Rekabetçide beraber oynayacağın arkadaşların varsa oyun hala sarıyor. Fakat arkadaşın yoksa toxic oyuncular hala maçlara fazlasıyla geliyor. Bazen arkadaşım olmadığı için rekabetçide quit çekip çıkıyorum. Çünkü herkes kafasına göre oynuyor iyi oynadığını zanneden adamlar seni tanımadığı için komutlarını da dinlemiyor info veren çok az. Kısacası arkadaşların varsa hala oynanabilir oyun.

Aslında oyuna başladığım zaman atolyede oynamak istiyorum ama sabah saat 5 gibi oyuna vaktim olduğu için atolyede kimse olmayabilir.
 
Hocam oynamanızı önermem. Yeni güncellemeden sonra deneyeyim dedim. İlk maçımda 2 mevlana, 2.maçımda 2 tane rus WH+Aimbot ile takımındaki yayıncı kızı boostluyor idi.
Bu bahsettiğim olay dün meydana geldi. Rankım Lem. Güven faktörü felan demeyin bana oyunda öyle bir şey yok. Valvenin söylediği yalan sadece. kısacası ÖNERMEM.
 
5 aydır CS:GO oynamıyorum sadece bir kez dün Tom Clancy's Rainbow Six: Siege indirip oynadım, oyunda eski performasnım olmadığı için ve toxic oyuncular olduğu için oyunu sildim şu anda oyun oynamıyorum ama CS:GO'ya başlamak gibi bir niyetim var. Yeni gelen güncelleme ile daha güzel olduğunu duydum ve oyuna başlamak istiyorum. Sizce oyuna başlamak mantıklı mı? 2 hesabımda da seçkin var. Sizce yüklemeli miyim?
Hocam ranka bağlı olarak da değişir elbette ama ben yeni güncellemeden sonra hiç hile görmedim. Faktörüm yeşil bu arada.
 
Dün bana bir takım denk geldi. Kasıtlı olarak sürekli beni öldürüyorlardı, bende inadına karşı takıma info verdim, karşı takımda yeteneksizmiş yenildi hep. Adamların hiçbiri oyundan atılmazken benim attığım bombaya koşarak kafa attıkları için takım arkadaşına zarar vermekten ben oyundan atılıp 2 saat ban yedim.
 
Hocam ranka bağlı olarak da değişir elbette ama ben yeni güncellemeden sonra hiç hile görmedim. Faktörüm yeşil bu arada.
Hocam gözünüzü seveyim "hiç görmedim" demeyim. Hater felan değilim ama bu oyunda cidden felaket hile var. Güven faktörü mevzusuna ise tamamen yalna olduğuna inanıyorum. Önceden sadece prime olmayanlar ile oyuna girerken uyarı veriyordu. Şimdi ise onlarda olmuyor. Valve'nin söylediği kocaman bir yalandır Güven Faktörü bana göre :)
 

Geri
Yukarı