CS:GO'ya tekrar başlanılır mı?

SG-553, P90, nova falan o silahı bu silahı kullananlar diye ağlamamak lazım. Her silahın kendine göre mekaniği var, turnuvalarda bile kullanılıyor. En iyi kullandığın silah diye bir olay yok, yerine göre seçilir. Onları vurup vurmamak senin kabiliyetine kalmış. Zaten asıl olay bu değil, bitmek bilmeyen hileler. Dün bir rekabetçi maça girdik arkadaşlarla, karşıda 15 yaşında bir tane Türk velet. Instagram profilini falan da koymuş, açık. Herifte 3 bin liralık envanter var, bıçağı falan var resmen hilesini belli edecek şekilde oynuyor. Çok mu iyi oynuyor diye demoyu indirip maçı sonradan izledim. Herif ben smoke içinde Shift ile geliyorken ve info bile almamışken benim üzerime aim koyup takip ederek çıkmamı bekliyor, kapı arkasına tam üzerime AWP sıkıyor bir de prefire nedir öğren kardeşim falan diyor ve bu herif supreme kadar gelmiş bu şekilde. D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı